Uitgebreid brunchen is altijd al één van mijn favorieten bezigheden geweest! Of het nou een brunch op bed is of op locatie, het kan mij in ieder geval niet groot genoeg zijn. Nu Max (helaas) niet rustig stil kan zitten in bed is de eerste optie vrijwel onmogelijk geworden. Sindsdien zijn we altijd op zoek naar nieuwe, kindvriendelijke locaties om in het weekend neer te strijken. Één daarvan is Brooks op de Beethovenstraat, gevestigd in de oude, befaamde locatie van Coffee Company.

img_6315-1img_6319-1img_6318img_6317-1

Iedere laatste zondag van de maand hebben ze bij Brooks een ‘Brooks’ Boozy Brunch’, elke keer in het teken van een andere special. In ons geval was dat ‘The Hamburger Edition”. Tijdens de Brooks’ Boozy Brunch hebben ze speciaal voor kinderen een lange feestelijke tafel staan, waar de mini-brookies kunnen knutselen en tekenen onder het toeziend oog van een nanny. Say what? Ja, je leest het goed. Terwijl jij met je liefde, vrienden en/of vriendinnen zit te lunchen wordt het grut vermaakt en in de gaten gehouden. Hoeveel beter wil je het als ouder voor elkaar hebben?

img_6321img_6320

Alhoewel Max nog wat klein is voor de kindertafel (ik gok vanaf 3/4 jaar) werd ook hij in de watten gelegd! Terwijl wij genoten van een giga hamburger kreeg de kleine man een pannenkoek. En zo zat Max rustig te peuzelen en bestelden wij een extra glas wijn!

img_6322img_6323-1img_6324img_6328-1

Wat ons betreft is Brooks echt een aanrader! Leuke bediening, fijne plek en het natuurlijk het belangrijkste het eten was top!

img_6326-1img_6327-1

Ook dit weekend is het op zondag 26 maart a.s. weer tijd voor een nieuwe editie van Brooks’ Boozy Brunch met dit keer ‘The Spring Edition’. Vier de lente op het terras of in de serre onder het genoten van zonnige cocktails en kleurrijke bowls & rolls. Veel plezier!

Brooks – Beethovenstraat 43 – website