Er zit een nieuw hotel bij ons om de hoek en mijn foodiehart maakt dan een klein sprongetje! Na het zien van de eerste foto’s van Pillows Anna van den Vondel verdubbelt de sprong. Verscholen in een zijstraat van de Overtoom vind je het hotel en bij binnentreden beland je in een oase van rust en vergeet je dat je middenin de stad zit. Het interieur is prachtig en de stoeltjes neem ik het liefst gelijk mee naar huis!

img_8174unnamedunnamed3img_8173

Afgelopen Goede Vrijdag spenderen we ons familie-uitje bij Pillows. Max kruipt over de grond en wij genieten van een glas wijn. De bediening vindt alles prima en dat is altijd fijn. Max wordt verwend met de leftovers van het ontbijt en wij duiken ondertussen rustig in het menu. De man kiest, hoe kan het ook anders, voor een groot stuk vlees en ik neem de mini burger en de ceasar salad. We genieten van de heerlijke lunch!

unnamed4unnamed5
img_8175unnamed7

Pillows is wat ons betreft een hele fijne plek om te ontbijten, lunchen of gewoon voor een kop koffie. Maar ook voor een zakelijke afspraak zou ik het zeker aanraden. Wat Pillows pas echt uniek maakt is de binnentuin. Alleen hiervoor kom je al terug!!

Pillows – Anna van den Vondelstraat 6 – website