De eerste koude dagen hebben we achter de rug, Sinterklaas is in het land en een van de leukste maanden van het jaar, december, staat om de hoek. Stond deze maand de afgelopen jaren voornamelijk in het teken van kerst, want kinderloos of nog te klein, heeft de decembermaand dit jaar een hele andere betekenis gekregen. Max heeft het fenomeen Sinterklaas & Zwarte Piet ontdekt en is daar eigenlijk sinds december vorig jaar mee bezig. Een Pietenpak is aangeschaft, een adventskalender hebben we niet alleen voor kerst, maar ook voor de Sint en natuurlijk oefenen we alle liedjes uit volle borst.

Bij ons thuis ligt de eerste focus volledig rondom Sinterklaas en vanaf 6 december staat de kerstboom in huis en richten we ons op de kerstman. De haard mag wat mij betreft iedere dag branden en op donkere dagen eten we het liefst comfort food zoals spaghetti bolognese of stamppot.

Staat de komende periode voor mij voornamelijk in het teken van eten, is het natuurlijk ook het perfecte moment om je dierbaren in het zonnetje te zetten. Cadeautjes voor in de schoen of onder de kerstboom, je krijgt het er maar weer druk mee. Speciaal voor jullie heb ik daarom een aantal van mijn favoriete cadeaus voor de feestdagen onder elkaar gezet.

GoldBandits
Deze dames verkopen de allermooiste- en leukste armbanden. Toen ik deze armband, “what comes around”, voor het eerst op Instagram voorbij zag komen, wilde ik ze meteen hebben. Niet alleen voor mij, maar ook voor de man. Ik benaderde ze met de vraag of zij de armbandjes ook konden graveren met de namen Max & Bram en dat kon gelukkig. De armbanden gaan bij ons beiden niet meer af en staan symbool voor de jongens. Wat mij betreft het ultieme cadeau voor wanneer dan ook. Het is een satijnen koord met een 18 kt gouden bedel bestaande uit 2 ringetjes.

GoldBandits – What comes around bestel je hier

Muts
Geen winter zonder de perfecte muts en ook al zijn de echt koude dagen nog niet geweest, je kan er maar beter goed op voorbereid zijn. Mijn lievelingsmutsen blijven die van Barts en dan vooral in deze prachtige donker groene kleur.

Food
Natuurlijk horen bij de feestdagen ook de lekkerste dingen. Voor snoepgoed bij de Sint ben altijd dol op alles dat HEMA Nederland verkoopt. We kochten er niet alleen het pietenpak, maar het is ook ieder jaar the place to go voor allerlei lekkers. Zo kom je niet met lege handen aan en het zijn leuke kleinigheidjes voor in de schoen. Daarnaast een adventskalender van Lakrids, de meest bijzondere dropjes uit Denemarken. Ik kende ze nog niet, maar na stiekem een vakje te hebben opengemaakt was ik om!


Beauty
Het “NightWear Plus 3-Minute Detox Mask Masker” van Estée Lauder helpt je echt de winter door. Heerlijk, want je brengt het masker aan het einde van de dag aan en je hoeft maar 3 minuten te wachten. Door de detox worden giftige stoffen verwijdert en zuivert het je huid. Hier wordt iedere vrouw gewoon gelukkig van. Eten in combinatie met parfum? Het kan en het is nog lekker ook. Acqua Colonia Seasonals maakt gebruik van foodrelated geurelementen en de limited editie bestaat uit Blackberry & Cocoa en Vanilla & Chestnut. Het luchtje blijft lang hangen en heeft een fijne prijs voor in de schoen! Als laatste ben ik groot fan van Tan-Luxe, je krijgt een perfect gebronzed kleurtje zonder vlekken. Ik gebruik het water type medium, maar de olie is net zo fijn!