The Little Lions & Me deel 2 staat deze keer volledig in het teken van kinderen. Volgende week is het 5 december en voor iedereen die nog op zoek is naar de laatste musthaves voor cadeaus scroll dan snel naar beneden. Naast de nodige tips voor Sinterklaas en de aankomende feestdagen zijn er ook leuke producten voor de wat koudere periode. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar in Bussum hebben wij het liefst iedere dag de openhaard aan. Natuurlijk gaat deze ’s avonds uit, zodat de zwarte Pieten naar beneden kunnen klimmen.

Op Instagram vroeg ik aan jullie hoevaak jullie kinderen de schoen mogen zetten en dat is gemiddeld 1 á 2 keer per week. Favoriete dagen hiervoor zijn de woensdag en/of in het weekend. Interessant detail is dat jullie het voornamelijk houden op kleine cadeaus zoals een chocoladeletter, adventskalender of iets anders van maximaal 5 euro. Het grappigste vond ik te lezen dat kinderen met de leeftijd van Max, 2 1/2, voornamelijk oog hebben voor de pepernoten haha! Dat is hier thuis niet anders.

Dan nu allereerst wat tips voor kleding voor jongens. Het is echt koud aan het worden en ik pak de boys dan ook lekker dik in! Mooie kleding of schoenen vind ik altijd een goed alternatief voor alle (onzin) cadeaus in de decembermaand. Kinderen krijgen altijd zo ontzettend veel speelgoed en chocoladeletters dat ik tegenwoordig liever soms mooie kleding vraag om het af te wisselen.

Noppies & NOP
Één van de merken die de jongens veel dragen is Noppies voor Bram en NOP voor Max. Super leuke en stoere kleding, die ook nog eens mooi blijven in en uit de was. Wellicht een tip om een keer een goede winterjas of mooie trui te vragen of cadeau te doen. Bram is volledig in het groen, mijn lievelingskleur voor hem door zijn groene ogen. Max heeft een oversized jas en wil hem niet meer uit doen, vanaf het eerste moment dat hij de jas zag. Hoe leuk zijn deze setjes?

Noppies & NOP (hierop vind je alle kleding die ik voor de jongens heb en er is SALE)

Bergstein Footwear
De eerste laarzen die Max kreeg waren van Bergstein Footwear en sindsdien groeien de laarzen met hem mee. Ieder jaar krijgt hij een nieuw paar en dit jaar zelfs hele mooie gele, wel nog wat op de groei. Geen modderpoel blijft veilig als Max zijn laarzen aantrekt.

Bergstein Footwear vind je hier

Bla Bla Blocks van V-tech
Dit jaar ook een gezamenlijk cadeau in de schoen voor Max en Bram, de pratende blokken van V-tech (speelgoed van jaar 2018 in de categorie 0-3 jaar). Ook al ging die prijs specifiek naar het speelhuis van Bla Bla Blocks, de vrachtwagen gaat uit van dezelfde principes. Bla Bla Blocks stimuleren de kleintjes op vele fronten en leren ze van alles over cijfers, letters en vormen. Het is een groot succes bij ons thuis!

Hier te koop!

Lilliputiens – Jack de Leeuw
De kleinste telg van de familie kreeg Jack de leeuw van Lilliputiens, een muziekrol die de fijne motoriek en het gehoor van Bram stimuleert. Lilliputiens kennen wij thuis vooral van de super producten voor in de keuken als Max ons een handje komt helpen. Nu is ook Bram fan en begon hij meteen over de grond te rollen met Jack. De muziekrol bestaat uit 4 verschillende rammelaars en is geschikt vanaf 6 maanden.

Jack, de muzikale rol bekijk je hier

Eetspruit
Toen we werden benaderd door Eetspruit om de babymaaltijden vanaf 4 maanden te testen voor Bram twijfelde ik geen moment. Ik had namelijk al meerdere goede verhalen over Eetspruit gehoord en niets is minder waar. Eerlijk is eerlijk, het is niet goedkoop, maar het wel dubbel en dwars waard. Zeker als je een drukke baan hebt en ervan verzekerd wilt zijn dat je kinderen gezond en gevarieerd te eten krijgen. Het grootste voordeel van Eetspruit vond ik dat ze in alle maaltijden gebruik maken van kruiden. We hebben het zelf ook geproefd en waren aangenaam verrast. Bram al helemaal die smulde elk bakje helemaal leeg. Wist je trouwens dat je Eetspruit ook speciaal voor de feestdagen kan bestellen? T/m 12 december kunnen jullie deze kerstbox nog bestellen en krijg je er een gepersonaliseerd cadeautje bij!

Bestel Eetspruit hier!

Bioskin Junior
Sinds dat Max klein is krijgt hij ontzettend rode, schrale wangen wanneer het koud buiten wordt, maar soms ook als hij op de crèche is geweest. Verder heeft hij helemaal geen gevoelige huid en kan hij in principe overal tegen, maar eens in de zoveel tijd heeft hij last van zo’n outbreak. Na van alles geprobeerd te hebben, door de irritatie prikte de crème vaak waardoor hij niks meer erop wilde, was daar Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream, to the rescue ;)! Nog mooier is dat de crème voor 96% uit natuurlijke producten bestaat. Een aanrader voor iedereen wiens kinderen hier ook last van hebben.

Bioskin is hier te koop!