Zoals beloofd hierbij een nieuwe editie van The Little Lions & Me. Nu heb ik lang zitten twijfelen wat te doen, want er is ook zoveel foodpost binnen gekomen. Ik heb besloten er een mix van te maken. Naast allemaal leuke dingen voor de jongens en mij, eindigen we deze blog met de nieuwste lekkernijen.

Max en ik zijn begin februari naar Fiesch geweest waar we onze eerste vakantie samen vierden. Ik vond het heel bijzonder om samen met alleen onze oudste zoon te mogen reizen. Daarnaast ook heerlijk om hem 6 dagen lang de volledige aandacht te kunnen geven. Hij heeft voor het eerst geskied en echt gesleed. De kleine man kende geen angst of kou en geen berg was hem te hoog. Het was waanzinnig om te zien hoe hij genoot van de buitenlucht en alle activiteiten. We hebben natuurlijk het thuisfront mega moeten missen, maar een ding weet ik zeker dit gaan we ieder jaar doen. Misschien niet altijd zo lang, maar als is het een nachtje ergens logeren. Ik ben helemaal fan en eigenlijk wel nieuwsgierig of jullie ook zoiets doen met jullie kinderen?

Samen met Ly en haar oudste zoon Tijn waren we op bezoek bij Miek die nu een half jaar in Fiesch woont en ons met open armen heeft ontvangen!

Overigens heeft de JetKids by Stokke Bedbox de reis met Max wel zo veel makkelijker gemaakt dan ik ooit had durven dromen. Max racete op de Jetkids by Stokke Bedbox het hele vliegveld door en ik heb hem geen seconde hoeven tillen. Of hij reed zelf of ik trok hem. Verder is de Jetkids by Stokke Bedbox fijn licht om te tillen en je kan er zelfs een bed van maken. Helaas was ons vliegritje daarvoor nu te kort, maar dat gaan we zeker testen als we van de zomer weer met vakantie gaan!

Dan nu op naar de nieuwste musthaves met eerst wat fijne tips voor alle vrouwen. Hierbij mijn aanraders van dit moment:

Madesalon
Een van mijn goede voornemens van 2019 was om beter voor mijn huid te zorgen. Vroeger ging ik regelmatig naar een schoonheidsspecialiste, maar eigenlijk sinds ik in Amsterdam woon ben ik niet meer geweest (dit is dus inmiddels ruim 15 jaar haha). Op een gegeven moment is de drempel te hoog en kon ik ook niet echt ergens iemand vinden. Totdat ik getipt werd op Madelon, zij heeft haar eigen salon op de Kinkerstraat genaamd – hoe kan het ook anders – Madesalon. Vanaf het moment dat ik binnenstapte was ik blij en wist ik dat ik eindelijk de juiste persoon gevonden had. Mijn huid kan flink wat aandacht gebruiken en daar gaan we de komende tijd dan ook aan werken. En oh ja ik heb mijn eerste bindweefselmassage gehad en dat is niet het meest prettige gevoel, maar ik vind het resultaat al heel fijn. Ik houd jullie op de hoogte van hoe dit verder komend jaar gaat verlopen.

Voor de bindweefsel! Lekker scheel want moe van de slapeloze nachten 🙂
& daarna…

Deo
Al jaren ben ik op zoek naar de perfecte deo. Meestal haal ik mijn deo uit Amerika en ik was daar ook altijd erg blij mee, totdat ik deze als tester opgestuurd kreeg. Na de geboorte van de jongens en door alle hormonen kon ik wel een extra boost gebruiken. Deze deo van Salt of the Earth is helemaal natuurlijk en werkt gegarandeerd de hele dag. Het allerfijnste vind ik dat het ook nog eens heel goed voor je huid is en niet irriteert.

Beauty 
Dankzij mijn werk bij Studio Freek k heb ik de allerleukste visagist leren kennen, Aeola Relouw. Af en toe leert zij wat meer en daarom is deze poeder van CommeDeux tegenwoordig mijn reddende engel. Een beetje bij de haargrens op je voorhoofd en je wangen en door de donkerdere tint shape je jouw gezicht. Geloof me, het liefst wil ik iedere dag les van deze vrouw en alles van haar leren. Daarnaast ben ik tegenwoordig groot fan van de wenkbrauw mascara van More Brows die ik in de Goodiebox kreeg. 

Dan nu naar door naar alle fijne goodies voor de kinderen!

De Kleine Keuken & Badkamer
Om even in de verzorgingsproducten te blijven, als eerste een tip voor de sheabutter zalf van De Kleine Badkamer. Maar ook de bad- en douche olie en de shampoo zijn zo lekker. En niet geheel onbelangrijk: 100% natuurlijk en daarom uitermate geschikt voor de zachte baby- en kinderhuidjes. De Kleine Badkamer is het zusje van De Kleine Keuken, een biologisch merk met allemaal lekkernijen voor kinderen. Max is vooral fan van de chocoloco’s.

Boro*Mini
Bij de geboorte van Bram leerde ik het Amsterdamse merk Boro*Mini kennen. Voor wie mij een beetje volgt op Instagram, weet dat ik GROOT fan ben. Naast dat ik de dames erachter ontzettend leuk vindt maken zij zulke prachtige producten. Een aanrader voor (kraam)cadeaus waren wat mij betreft al de XL swaddle en de slab, maar sinds kort ook de bijtring. En wat dacht je van de vlaggetjes voor verjaardagen of zoals bij Max gewoon op zijn kamer. Dan is het iedere dag een beetje feest niet waar?

Kitsch Kitchen
Gelukkig schijnt inmiddels weer meer de zon, maar met de regen van de afgelopen tijd was het een uitkomst dat Max zijn eigen paraplu had. Kitsch Kitchen maakt zulke leuke soorten en Max is dan ook erg tevreden met de sinaasappelvariant, maar vooral van het fluitje dat erbij hoort. Met dat laatste zijn wij wat minder blij haha, maar om die jongen zo te zien lopen met een mini paraplu is toch gewoon te gezellig.

En zoals beloofd als laatste nog een update van alle het lekkers dat is binnen gekomen! Een klein rondje foodpost.

Chocolade
Wat dacht je van al jouw favo Tony Chocolonely maar dan verkrijgbaar in mini variant, genaamd Tiny Tony’s, en gewoon te koop bij de supermarkt?Of die prachtige Ruby IIII chocolade robijnen van het Belgische chocolademerk Libeert.

Jules de Strooper
Vanaf jongs af aan kom ik al in de Belgische badplaats Knokke en een jeugdsentiment zijn dan ook de koekjes van Jules de Strooper. Je kan je wel voorstellen dat ik een gat in de lucht sprong toen deze waanzinnige doos binnen kwam. Ken jullie deze koekjes? Mijn favo’s van vroeger zijn amandelbrood en natuurboterwafels, maar sinds kort horen daar ook rice crunch bij. Yum!