De afgelopen weken had ik niet durven dromen dat we nog zulke mooie dagen in het verschiet hadden. Het leek alsof we een gigantische vroege piek aan zon hadden gehad en daarmee de Nederlandse zomer voor dit jaar konden afsluiten. En net nu alle vakanties op zijn einde zijn breekt onze gele vriend dan toch nog door. Voor ons, met 2 jongens die nog niet naar school gaan, geen enkel probleem. Wie weet lukt het ons zelf nog om er een paar dagen tussenuit te gaan, zodat we extra kunnen genieten van dit lekkere weer.

Wel ben ik ontzettend blij dat de man zo hard heeft gewerkt in de tuin. De muur van de schuur is helemaal wit, hij heeft een nieuwe tafel gebouwd en er zijn weer nieuwe planten aan onze tuin toegevoegd. Daarna mocht ik het stylen met wat leuke kussens, zodat het er nog gezelliger uit komt te zien allemaal. Laat de nazomer maar komen!

Gezien de vakantieperiode was het even wat stiller rond nieuwe musthaves voor de rubriek “The Little Lions & Me”, maar bij het maken van een lijstje bleek er meer binnen te zijn gekomen dan verwacht. Kortom, hierbij de maandelijkse lijst aan hebbedingen en andere mooie producten die je gewoon wilt hebben voor jezelf, man of kids.

Omoda – Back to School
Een van de leukste samenwerkingen die ik namens The Lion Kitchen mag doen is die met Omoda. Zelf ben ik dol op schoenen en ik merk dat ik mijn verslaving enigszins heb doorgegeven aan de Tholeboys thuis. Max vertelt inmiddels tegen iedereen dat hij (weer) nieuwe schoenen heeft en vaak klopt het nog ook. Voor de laatste campagne met Omoda draaide het allemaal om ‘Back to School’ of in Max zijn geval ‘Back to Crèche’. Zijn twee beste vrienden Mats en Just heeft hij namelijk een aantal weken moeten missen vanwege de zomervakantie en hij vond de crèche daardoor ronduit saai. 

Hij was dan ook dolblij dat hij a) bijna dezelfde schoenen als zijn vader kreeg en b) dezelfde schoenen als Mats heeft en ze nu als duo op de crèche kunnen rondrennen. Zo is terug naar school gaan een stuk minder erg volgens mij! En hoe leuk zien de mannen eruit in hun matching schoenen?

Wil jij ook even loeren bij alle waanzinnige schoenen van Omoda of dezelfde als die van Max, Thol of die van mij kijk dan snel hier!

Lilliputiens
Vanaf dat Max klein is ben ik al dol op het merk Lilliputiens. De producten zitten boordevol ideeën en activiteiten die kinderen met veel plezier zullen ontdekken. Max en Bram kregen allebei een pop genaamd Lou en Alex. Niets is zo fijn als even papa of mama te zijn! En Lou en Alex zijn dan de kindjes die honger hebben, een nieuwe luier willen en dolgraag aan – en uitgekleed worden. Beiden mannen ontpopten zich tot ware poppenvaders. Flesje geven, bedje klaar maken en proberen een schone luier om te doen. Ik vind het waanzinnig om dit rollenspel te zien en de fantasieën die de mannen creëren aan de hand van de poppen van Lilliputiens. Een aanrader voor alle kids!

Intertoys XL
Eens in de zoveel tijd heb ik een uitje alleen met Max. Zo gingen we samen naar de nieuwe Intertoys XL winkel in Utrecht. Intertoys heeft namelijk een vernieuwd winkelconcept gelanceerd waarbij spelen en beleving centraal staan. Van een Intertoys Klaslokaal, Ballenfabriek tot de Escape Room er is van alles te beleven in de nieuwe winkels van Intertoys. Max keek zijn ogen uit en was vooral niet weg te slaan bij de PLAYMOBIL en DUPLO hoek.

PLAYMOBIL De Film
Sinds een tijdje is Max steeds meer geïnteresseerd in PLAYMOBIL. Zoals ik al eerder schreef is Max ontzettend bezig met zijn eigen fantasie en het spelen met poppetjes. Hij speelt daardoor de laatste tijd steeds meer met PLAYMOBIL. Helaas konden we niet naar de premiere van PLAYMOBIL De Film, die trouwens nog steeds draait in alle bioscopen, maar we kregen een waanzinnige PLAYMOBIL De Film Del’s Food Truck cadeau. Het is nu alleen de vraag wie deze foodtruck leuker vindt Max of ik?

Als laatste nog wat beautynews, ik mocht namelijk zulke fijne producten testen!

Aveda 
Na iedere bevalling was mijn haar een regelrechte ramp. Het bleef maar uitvallen en ik had geen idee waarom en hoe lang dit nog ging duren. Dat het te maken had met hormonen begreep ik wel maar Bram was inmiddels bijna een jaar. Al meerdere keren had ik van mede moeders de tip gekregen om Aveda Invati Advanced te proberen. Eigenlijk heb ik nooit geloofd in de impact van een shampoo en conditioner tot nu. Niet alleen vroeg iedereen opeens of ik naar de kapper was geweest, maar mijn haar is weer dik, vol en glanzend. Nog beter dan dat ik ooit had durven dromen hoe mijn haar zou zijn. De kuur is niet goedkoop, maar geloof me het is het dubbel en dwars waard. Ik kan niet meer zonder!

Tonymoly
De producten van Tonymoly zijn heerlijk en niet al te duur. Ik gebruik de lijn Vital Vita 12 nu aan een tijdje en raad ze erg aan. Ook het slaapmasker compleet in panda verpakking, vinden de jongens natuurlijk super leuk, voor de nacht is heerlijk. ’s Avonds voor het slapen gaan even een dunne laag Panda’s Dream op je gezicht smeren en je wordt fris en fruitig wakker. Dan je gezicht wassen met de Vital Vita 12 Synergy Jelly Cleanser en Skin Toner onder je dagelijks crème. De Vital Vita 12 bevat twaalf verschillende vitaminen die zorgen voor een intense hydratatie en hernieuwde vitaliteit van de huid. Deze zeer effectieve en unieke combinatie creëert een multivitaminen waardoor de huid er gezond en stralend uitziet. Dit wil je toch?