Leuk om te zien dat jullie naast de recepten en reviews zo fan zijn van “The Little Lions & Me”. Vorig jaar ben ik met deze blogposts begonnen, omdat ik merkte dat er zoveel op mijn pad kwam en ik niet meer wist hoe en waar ik dit met jullie moest delen. Er kwam van alles in voorbij, van mijn persoonlijke favorieten tot leuke dingen voor de man en kinderen. En niet geheel onbelangrijk kreeg natuurlijk alle foodpost die op de deurmat viel een plek. Dit jaar gaan we absoluut door met deze rubriek en hoop ik weer veel leuke dingen met jullie te kunnen delen.

Oàlala
Vlak voor kerst kregen wij een waanzinnig pakket van À la. Zelf ben ik al jaren fan van alles wat À la op de markt brengt en daarom vond ik het des te leuker dat dit kerstcadeau werd opgestuurd. De man draagt nog dagelijks zijn armband die ik heb jaren geleden heb gegeven toen À la net was opgericht. Dit pakket was helemaal gericht op het gezellig aan tafel eten met elkaar! De foto is gemaakt op de dag voor kerst toen wij samen even rustig konden dineren terwijl de kinderen bij mijn ouders waren. Alles in een heerlijk dierenthema en de jongens waren om die reden vanaf het eerste moment al fan! En nog steeds maken we dagelijks gebruik van de servetringen en moet de kandelaar met de tijger verplicht aan. Ik geef je een grote waarschuwing, want je wilt alles hebben als je de website gaat bezoeken!

Crisp
En natuurlijk is er voor ons geen uitgebreid borreldiner mogelijk zonder onze favo producten van Crisp. Ik blijf het jullie maar vertellen hoor, en ik heb zo’n voorgevoel dat we deze online supermarkt ook in 2020 weer veel voorbij gaan zien komen. We hebben namelijk een nieuwe favoriet en dat zijn de kokkels, deze gaan we absoluut nog een keer bestellen en zal ik het recept voor jullie uitwerken. Daarnaast was de gerookte zalm botermals en zit die vanaf nu ook standaard in ons winkelmandje en we testten de tonijn die ik even kortom grilde. De recepten volgen…

Madesalon & IMAGE Skincare
Om het nieuwe jaar waanzinnig te beginnen mag op jouw wensenlijst een bezoek aan Madelon van Madesalon niet ontbreken. Een van de liefste en leukste mensen die ik in 2019 heb leren kennen. Ze kijkt zo ontzettend goed naar jouw huid en welke behandeling het beste bij jou past. En heus niet alleen voor vrouwen, ook mannen zijn hier meer dan welkom en hebben het vaker nodig dan je denkt. 

Sinds we bij Madelon komen, stappen we langzaam over op de hele lijn van IMAGE Skincare voor onze dagelijkse routine! Je merkt oprecht het verschil en dat is geen verkooppraatje! In december kregen wij een Merry Masking Pakket van IMAGE SKINCARE cadeau en we zijn allebei, ja ja, verslaafd aan deze maskers. Het pakket is niet meer te verkrijgen maar de maskers los wel.

Als eerste de I MASK – Firming Transformation Mask, dit blauwe masker helpt je huid weerstand te bieden aan stress en zorgt voor een gezonde huid. Daarnaast de VITAL C – Hydrating Enzyme Masque een masker met enzymatische werking. Dat klinkt misschien wat technisch, maar komt er op neer dat de dode huidcellen als het ware opgelost worden. Zo komt er een gladde, frisse en zachte huid tevoorschijn! Geloof me je wil zowel Madelon als Image Skincare op jouw lijstje voor komend jaar!

Bobby
2020 kon voor Bobby niet beter beginnen, want zij ontving haar allereerste foodpost. Welkoop stuurde een pakket met gezonde snacks voor de hond. Wist je namelijk dat het merendeel van de honden veel te zwaar is? Gelukkig is Bobby keurig op gewicht, maar wij zorgen daar ook wel goed voor. Ik had mij overigens nooit beseft dat een paar plakjes worst gelijk staan aan een patatje mayo? Gelukkig kan ze met deze snacks toch genieten!

Foodpost
Over een maand is het alweer Valentijnsdag en om die reden bracht Tony Chocolonely een speciale liefdesreep, de Valentony, op de markt met melkchocolade, stukjes gevriesdroogde framboos, fudge en aroma van roos! Let’s spread the love.

En we ontvingen onze eerste vegan mayonaise van The Mayo Sisters, twee Amsterdamse zussen die een romige mayo, met een Frans zuurtje en zonder ei en zonder suiker op de markt brachten!

#Omodafriends
Oh en laten we de blog even afsluiten met een rondje van onze favoriete nieuwe schoenen van dit moment. Voor Bram hele stoere witte gympen, die ik nu eigenlijk ook in mijn eigen maat wil hebben. Max zijn voeten groeien zo snel, dat slaat gewoon helemaal nergens op. Hij kreeg heerlijke warme laarzen van Bergstein, we hebben ze in bijna alle maten en kleuren wel thuis. Zelf ging ik in 2019 het jaar uit op deze prachtige laarsjes met slangenprint en stapte ik 2020 in met deze statement schoenen van Tommy Hilfiger. Echt mijn go-to gympen voor de dit jaar!