De afgelopen weken werden we flink op de proef gesteld met het weer. Het liefste ben ik namelijk de hele dag buiten, maar dat zat er de afgelopen weken totaal niet in. Vooral met twee jongens thuis, was het huis af en toe een beetje te klein. Racen, rennen, hangen, noem het maar op de zitkamer heeft het allemaal meegemaakt. Verder zijn we (gelukkig) wel uitgebreid naar Spelekids en Monkeytown geweest, bioscopen en hutten binnen gebouwd en lekker veel geknutseld. Nu mogen wat mij betreft alle stormen weer gaan liggen, de regen verdwijnen en er ruimte gemaakt worden voor de lente en zonneschijn.

Bij een kleine terugblik van februari hoort natuurlijk Valentijnsdag, die we lekker op bed vierden met een uitgebreid chocolade ontbijt dankzij Crisp. Sliep Max een nachtje bij mijn ouders en werd Bram uitgebreid in de watten gelegd. Zette Bram zijn eerst stappen in Amsterdam, toen we op bezoek gingen bij de jarige Jet. En vierden de man en ik als klap op de vuurpijl dat we 15 jaar samen zijn!

Gelukkig vertrekken we in maart nog even naar Zwitserland en hoop ik dat daar flink de zon gaat schijnen. Het wordt Bram zijn eerste echte ervaring met de sneeuw, aangezien we dat in Nederland de afgelopen jaren niet echt hebben gehad. Met Max gaan we kijken of hij klaar is voor een skiles en wie weet staan we zelf ook nog even op de latten. Mijn ouders zijn namelijk mee en dan zou zoiets zomaar kunnen lukken.

Daarnaast is het natuurlijk weer eind februari en dat betekent dat ik de leukste musthaves weer voor jullie verzameld. En nu op naar maart, de maand waarin Max 4 (!!) jaar wordt.

WE Fashion Kids
De matching outfits die de jongens kregen van WE Fashion Kids kwamen wel heel goed van pas de afgelopen week. De jongens woonden in de lekkere joggingbroeken en de bijpassende capuchonsweaters. En het staat toch gewoon te leuk. Dat ze het huis compleet hebben verbouwd, vergeten we voor de vorm gewoon maar even. Wist je trouwens dat ze voor jongens de beste basic t-shirts hebben die er maar bestaan. Hele goede kwaliteit en ze blijven zo mooi ondanks dat ze bij ons thuis in en uit de was gaan.

Ook ik mocht mijn slag slaan bij WE Fashion en koos voor een hele fijne blouse met dierenprint en een zwart leren jasje, waar ik al jaren naar op zoek was. Ziet er gezellig uit toch?

Slaapkopje
Nog zo’n reden waarom ik fan ben van Instagram. Al een hele tijd volg ik Marije van Slaapkopje. Ik vind pyjama’s voor de jongens altijd een dingetje. Natuurlijk heb je de standaard winkels waar je jouw slag kan slaan, maar de kwaliteit is vaak ver te zoeken. Het is een van die dingen waarvan je vergeet dat investeren hierin zin heeft. Ze dragen het immers iedere nacht. De jongens hebben het geluk nu beiden te kunnen slapen in een prachtige pyjama van het merk Brai, dat in Nederland exclusief verkrijgbaar is bij Slaapkopje. En of het aan de nieuwe pyjama lag of niet, de jongens hebben na de eerste nacht heerlijk uitgeslapen.

Drs Leenarts
Marjolein oftewel Drs Leenarts leerde ik ruim 3 1/2 jaar geleden kennen op mijn eerste event als mama. In huis stonden al haar spullen die ik toen op aanraden van mijn moeder had gekocht. Tot op de dag van vandaag worden rode billen ingesmeerd met de babybillen zalf, badderen we in de badolie en was de verkoelende lotion van Drs Leenarts de uitkomst bij de waterpokken.

Inmiddels is Drs Leenarts gegroeid en niet zo’n beetje ook. De lijn is uitgebreid naar volwassenen of beter gezegd voor de hele familie. We zijn nu met z’n allen fan van de lipcare, bodylotion en de handen crème is een uitkomst tijdens deze droge periode.

UNG
Een goede mascara vinden blijf ik een ding vinden. Ik houd er niet van als het klontert en de wimpers moeten zo lang en vol mogelijk worden. Kortom, ik gebruik gemiddeld zo’n 3 mascara’s om tot het gewenste resultaat te komen en ben dat helemaal zat. Ik had het geluk dat ik de  UNG Miracle 4D Lashbooster Mascara mocht testen en kijk zelf maar naar de foto’s dit is gewoon van 1 mascara. Je begrijpt, ik ben om. Nog leuker is het dat UNG een Amsterdams merk is. Daarnaast ben ik begonnen met het UNG Perfect Eyes Eyelash Serum. Hierover binnenkort meer!

WaterWipes
Als er tandjes doorkomen of Bram heeft even last van ontzettend rode billen dan biedt naast goede billencrème zoals die van Drs Leenarts ook goede doekjes een uitkomst. Ik ben daarom ontzettend blij met WaterWipes. WaterWipes is het enige doekje zonder chemicaliën en bevat alleen 99,9% water en een druppel fruitextract. En je weet wanneer een product goed als het door een vader is bedacht die naar DE oplossing zocht voor zo puur mogelijke billendoekjes.

Everest: De Jonge Yeti
Nooit geweten dat wij nog steeds een dvd speler in huis hadden, maar wat is dat toch leuk. Het was volgens mij voor het eerst dat Max via een dvd een film ging kijken en dat maakte het allemaal nog spannender. Everest: De Jonge Yeti is echt een waanzinnig leuke film en we hebben hem denk ik de afgelopen week grijs gedraaid. En voor iedereen met een dvd speler, nu verkrijgbaar op DVD/Blu-ray! Ook wij hebben erg van de film genoten!