Max is deze week begonnen aan zijn volledige week naar school en dat brengt eindelijk weer wat meer rust en regelmaat in ons leven. Bram gaat in ieder geval 2 1/2 dag naar de crèche en ook al is het heel stil in huis, het is wel beter voor iedereen. Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar de jongens gaan toch lekkerder op een ritme. En gewoon het spelen met vriendjes en weer knippen, knutselen en leren. In ieder geval is het thuis een stuk lastiger om een knutselwerkje of puzzel af te krijgen, zonder dat het hele huis ontploft.

Na al die weken van zonneschijn waren die regenbuien van de afgelopen dagen wel balen. Gelukkig schijnt sinds zondag iets meer de zon tussen de buien door. Laten we hopen dat er na deze regen een hoop zonneschijn komt. Met het recept van vandaag kan het in ieder geval niet mis gaan en breng je de zomer in huis. Eerlijk gezegd dacht ik dat dit recept allang online stond, maar dit was helemaal niet het geval. Zo makkelijk en zo heerlijk!

PS. Weet je waar je ook de zomer mee in huis haalt? Dat zijn de leuke sieraden van My Jewellery. Ik word helemaal vrolijk van mijn nieuwe armbanden, telefoonhoesje en zonnebrillenkoord. Ze hebben trouwens ook de leukste enkelbandjes en bedeltjes zoals deze watermeloen. Past weer mooi bij het recept van vandaag ;)!

Watermeloen met feta salade
– 500 gr watermeloen
– 100-150 gr feta
– 1/2 rode ui
– olijfolie
– basilicumstroop
– handje basilicumblaadjes

Snijd de watermeloen in blokjes. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de basilicum in reepjes.

In een mooie schaal meng je de watermeloen met de ui, basilicum en een scheutje olijfolie en basilicumstroop. Even voorzichtig husselen en verkruimel er als laatste de feta overheen.