HIEPERDEPIEP HOERAAAAAAAAAA! Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat ik mijn eerste blog “Arabische Zomer” plaatste. Wat begon als een soort vrijetijdsbesteding is geeindigd in mijn baan. Say what?!? Jeetje wie had dit ooit kunnen bedenken een jaar geleden? Laten we even terug gaan in de tijd…

Vorig jaar zomer was ik nog als advocaat aan het werk en druk bezig de laatste dingen voor mijn advocatenstage af te ronden. The Lion Kitchen was iets wat ik in de avonduren en in het weekend deed. Onverwachts bleek mijn blog te groeien en groeien en voordat ik het wist had ik een groep trouwe fans. Koken bleek een grotere passie dan gedacht. En in plaats van een toekomst in de advocatuur hing ik mijn toga afgelopen maart aan de wilgen. Sindsdien ben ik fulltime bezig met The Lion Kitchen. Het blijft altijd spannend hoe dit komende jaar er weer uit gaat zien, maar één ding weet ik zeker ik ben intens gelukkig.

Ik heb inmiddels veel foodievrienden, elke week wel een leuk persevent en het geluk dat ik allerlei producten mag testen. Dat ik ook nog eens twee keer een radio-interview heb gegeven en zelfs in de VIVA heb gestaan had ik alleen maar kunnen dromen.

Ik wil in ieder geval iedereen ontzettend bedanken voor de trouwe steun. Door jullie lieve woorden en peptalks weet ik dat ik op de juiste plek zit. Het doel voor dit jaar wordt om The Lion Kitchen nog veel en veel groter te maken. Een droom blijft een eigen kookboek en ach als de sky the limit is zelfs een eigen kookprogramma op de tv. Je moet wat te wensen hebben he?

Er zitten in ieder geval veel gave dingen in de pijplijn, waar jullie hopelijk allemaal zo snel mogelijk van mee mogen genieten. Op naar jaar 2!!