Wat een gigantisch drukke maand(en) hebben we achter de rug. Augustus vond ik al nogal hectisch en waarvan ik dacht in september meer adem te hebben was dat niet het geval. Laat staan oktober! Zo kwam ik tot de conclusie dat ik vorige maand helemaal ben vergeten een The Little Lions & Me met jullie te delen. Maakt natuurlijk niets uit, want nu staat er een giga lijst aan nieuwe musthaves op jullie te wachten. Die ik voor het overzicht maar even heb verdeeld over 2 posts.

Ik trap heel graag af met ons hoogtepunt van de afgelopen maanden, namelijk de familieshoot met fotograaf Esther Eva Steenvoorden. Via Instagram deed ik mee aan een winactie, waarvan je nooit denkt dat je iets kan winnen, gebeurde het gewoon. Ik won! Stiekem zagen we er best wel een beetje tegenop. Je hebt het idee alsof je moet poseren, terwijl je eigenlijk zo natuurlijk mogelijk wilt overkomen. Tel daar een paar onhoudbare kinderen bij op en de paniek sloeg lichtelijk toe. Gelukkig stelde Esther ons thuis meteen gerust en is het resultaat mooier dan ik ooit had durven dromen. Vooraf had ik niet gedacht dat ik zoveel waarde zou hechten aan de fotoshoot en het resultaat ervan. Dit wil je eigenlijk gewoon ieder jaar! Ik kijk de foto’s nog bijna dagelijks terug!

Esther Eva Steenvoorden – website

Laten we we meteen maar door gaan naar een van de redenen dat het zo mega druk is geweest de afgelopen periode. Samen met Shoeby heeft Freek Vonk, voor degene die het niet weten ik werk voor Studio Freek, een kledinglijn voor kids gelanceerd genaamd Shoeby X Freek. Het is een hele stoere collectie en ik ben er waanzinnig trots op. Kijk hoe gaaf Max eruit ziet? Je kan ook een leerzame Shoeby X Freek app downloaden en leer van alles over krokodillen en neushoorns. Zelfs de Shoeby in Bussum is helemaal mooi in stijl aangekleed!

Shoeby X Freek – website

Gelukkig is daar, vooral in drukke periodes, Thamar van All Brows. Toen ik verhuisde van Amsterdam naar Bussum was ik een hele tijd op zoek naar de perfecte brauwtjesvrouw. Toen ik via Instagram erachter kwam dat All Brows om de hoek opende, stond ik als een van de eerste voor de deur. Sinds die dag is Thamar de enige die aan mijn wenkbrauwen mag komen. Ik vind het altijd een feest om langs te gaan! Van de zomer heb ik zelfs mijn wimpers laten verven en liften. Ook een aanrader, want zelfs zonder make up zien je wimpers er picobello uit. Een tip voor iedereen in het Gooi!

All Brows – Herenstraat 14 in Bussum – website

Voor alle vrouwen nog een paar beauty tips die ik de afgelopen tijd heb uitgeprobeerd. Eerder tipte ik jullie al op de waanzinnige shampoo van Aveda. Alle moeders onder ons weten dat het drama is na de geboorte van kinderen (lees: korte pony’s, haaruitval etc), maar ook pre kids was mijn haar in de herfst altijd een ramp. Daarom test ik de komende maanden deze haarpillen “Hair Builder” van The Building AMS speciaal voor vrouwen. Zijn jullie net zo nieuwsgierig als ik?

Daarnaast kreeg ik een prachtige föhn van BaByliss cadeau. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik echt helemaal niks doe aan mijn haar. Ik zou willen dat ik zo mooi kon föhnen of een slag in mijn haar kon toveren, maar het is nou eenmaal een kansloze missie. Toch heeft mijn lieve vriendin Fab van Coffee Concepts de hoop niet opgegeven en ik moest van haar deze föhn testen. En ze had gelijk, alleen even mijn voorovergebogen föhnen en beetje aanzetten met de grote borstel en voilà er zit volume in. Misschien is dit toch een eerste stap naar meer?

En er kwam natuurlijk weer allerlei foodpost binnen!

1. Tony’s Chocolonely kwam met niet 1, maar 3 nieuwe limited smaken! Heb jij ze al geproefd?
2. Er is een Sodastream “My Only Bottle”. Zelf ben ik al jaren groot fan van Sodastream en het enige dat nog miste was een to go versie! Eindelijk is er nu ook een enorm handige bottle voor onderweg. Per verkocht exemplaar via SodaStreamStore.nl schenkt SodaStream 1 euro aan de Plastic Soup Foundation.
3. Gulpener Flitspopper, een flitsend biertje bij Oedipus gebrouwen als een dry-hopped sour, later vermengd met verse ijsbock bij de Gulpener Brouwerij. Yum!
4. Voor de kids is er nu Pianta Pastasaus, voor de drukke dagen of wanneer je gewoon even geen zin hebt om te koken. De mannen waren fan en ook nog eens bio en vegan.