Ik wist niet of ik het wel goed had verstaan toen ik hoorde dat ik een Nikon camera aan jullie mag weggeven. Het bleek gewoon hartstikke waar te zijn! Afgelopen woensdag konden jullie mijn review lezen over de Nikon lenzen die ik testte en vandaag een fantastische winactie. Je kan namelijk de COOLPIX S9500 winnen! Deze 18-megapixel camera heeft onder andere wifi, 22x optische zoom en neemt full HD-films op met één druk op de knop. Wie wil deze camera nou niet?

1631757585

What to do!

1. Plaats jouw mooiste foodphoto onder dit bericht op Facebook of upload je foto op Instagram.
2. Tag in het bericht #TheLionKitchen en #Coolpix.
3. Heb je geen Instagram of Facebook, mail dan jouw foto naar info@thelionkitchen.com o.v.v Winactie Coolpix.
4. Voor de Instagram gebruikers: vergeet niet je profiel op openbaar te zetten anders kan ik jouw foto niet zien!

Je hebt tot vrijdag 3 oktober 16:00 uur de tijd om jouw mooiste foodphoto met mij te delen!

De winnaar is: Cristel van Instagram account _healthytravels_

Neem zo snel mogelijk contact op met info@thelionkitchen.com zodat de camera jouw kant op kan komen!