Iets meer dan een jaar geleden schreef ik een review over de opening van de allereerste Bilder & De Clercq store. Toen kookte ik ook voor het eerst één van de recepten: de kalfsschnitzel met tagliatella, pesto en broccoli. We zijn inmiddels een jaar verder en Bilder & De Clercq heeft haar tweede winkel geopend op de Ceintuurbaan. In september gaven de jongens van Bilder & De Clercq in samenwerking met de boys van Fever Tree een G&T workshop. Daaruit ontstond het idee om een virtuele boodschappenmand door te geven. Ik kreeg het mandje van mijn lieve foodiefriend Michelle van Story154.

Ik racete naar de Ceintuurbaan om een recept uit te kiezen. En pfff dat vind ik bij Bilder & De Clercq echt zo moeilijk. Van alle 14 recepten die ze wekelijks hebben vind ik zo ongeveer alles wel lekker. Dus in mijn hoofd was ik de recepten tegen elkaar aan het wegstrepen, zoals er staat genoeg kip op de blog en niet voor de easy way gaan en de worstjes van Brandt & Levie kiezen. Het werd uiteindelijk eend met rode curry en rijst. Wat een uitstekende keuze en wederom een fantastisch gerecht. Bilder & De Clercq has done it again! Het blijft gewoon een super concept. Je hoeft (nou ja in mijn geval dan wel) niet na te denken, pakt een mandje en vult die met de producten die je nodig hebt en je gaat thuis aan de slag.

IMG_5557.JPGIMG_5553.JPG
IMG_5554.JPGIMG_5555.JPG

Het virtuele boodschappenmandje geef ik graag door aan Kelly van Goodfoodlove. Ik ben heel erg benieuwd wat zij gaat kiezen. Ik gok de spaghetti vongole.

Oh ja, Bilder & De Clercq heeft nu een fantastisch actie waarbij jij gastchef kan worden. Stuur voor woensdag 8 oktober a.s. jouw briljante recept naar RECEPT@BILDERDECLERCQ.NL en wie weet wint jouw gerecht. Lees hier meer over de actie.

Bilder & De Clercq – De Clercqstraat 44 | Ceintuurbaan 334 – website