Bij het eerste kerstdiner van het jaar, georganiseerd door Taste of Christmas (hebben jullie de speciale kortingsactie al gezien) en Dille & Kamille, werd ik warm ontvangen met een Hot Apple Toddy. Het rook meteen al zo aantrekkelijk en gelukkig was de smaak net zo lekker. De Hot Apple Toddy past perfect bij deze koude decemberdagen. En het is weer eens wat anders dan de alombekende glühwein. Verras daarom tijdens de feestdagen je vrienden en familie met de Hot Apple Toddy die je maakt met Drambuie.

IMG_8018.JPG

Drambuie is een likeur op basis van whisky, heidehoning, kruiden en specerijen. Wist je trouwens dat het recept al meer dan 260 jaar geleden is gecreeerd? Kijk uit het drankje is verslavend lekker.

Het allermooiste is dat ik het hele Hot Apple Toddy pakket aan jullie mag weggeven. Je hoeft alleen maar de volgende vraag de beantwoorden: “Wie wens jij een warme winter toe?”

Je hebt tot woensdag 10 december 16:00 uur de tijd om bovenstaande vraag te beantwoorden en wie weet zitten jullie er warmpjes bij deze winter. De winnaar is Tamara Vanderreken. Gefeliciteerd!

Hot Apple Toddy (1 cocktail)
– 40 ml Drambuie
– schijfje limoen
– zest van een kwart sinaasappel
– kaneelstokje
– 2 kruidnagels
– mespuntje vanillepoeder
– 60 ml warme half troebele appelsap

Meng alle ingrediënten door elkaar en geniet van je Hot Apple Toddy.

IMG_8017.JPG

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Drambuie.