Jeetjemineetje wat vliegt de tijd voorbij. Terwijl ik dit type bevind ik mij in de derde en laatste maand van mijn challenge. Hoe gaat het tot nu toe? Goed. Wil je door blijven gaan? JA!

Ik heb gemerkt dat het verslavende (sport)gevoel eigenlijk nu pas bij mij begint te komen. Was het eerst zoeken naar hoe ik 3 keer per week kon plannen, probeer ik inmiddels 4 keer aan te tikken. Nooit gedacht dat deze woorden uit mijn mond zouden komen, maar het is toch echt zo. Robby Nelson gaat tegenwoordig dan ook door het leven als de man die deze lion sportief heeft gemaakt.

IMG_2413.JPGIMG_1125.JPG

De tweede maand verliep behoorlijk pittig! Na een maand een beetje inkomen is er nu geen mercy meer. Bij de meeste oefeningen kreeg ik extra gewichtjes en was smokkelen geen optie. Het kreunen en steunen verdween en ik begon te merken dat het bij de tweede keer al veel beter ging met extra gewicht. Het resulteerde in trainingen met als extraatje een vest van 14 kg om mijn lichaam. En jep je leest het goed! Het gewicht dat veel vrouwen aankomen wanneer ze in verwachting zijn, kreeg ik nu minimaal 30 min om tijdens een stevige double trouble training. De ontlading en het gevoel dat je hebt als het vest af mag, daar doe je het voor. Zo licht als een veertje eindig je namelijk de training.

IMG_1796.JPGIMG_2413.JPG

Ik ben Robby ontzettend dankbaar voor de afgelopen tijd en trainingen. Het is gelukt om het onderste uit de kan te halen en met een grote glimlach fiets ik nog steeds richting de Fokke Simonszstraat.

Dat mijn einddoel nog niet is bereikt is mij overigens meer dan duidelijk. Afgelopen dinsdag was ik wederom op controle bij mijn voedingsdeskundige Stefanie Klaver en alhoewel het vetpercentage en de omvang van mijn buik minder zijn geworden ben ik er nog (lang) niet. De motivatie is er volop en de laatste maand zetten we alles op alles! Erg fijn dat Stefanie mij op de voet volgt en begeleidt op het gebied van eten.

Drank wordt een taboe, gezond eten een pre en keihard knallen bij Robby een must. Kom maar op met die laatste maand!