Vandaag begon mijn dag bijzonder goed en ik zal jullie vertellen waarom. As we speak zit ik deze blog te schrijven vanaf mijn nieuwe werkplek bij WeWork. De komende 3 maanden deel ik een kantoor samen met Char van Charly. en Sabine van DitzTV. Het wordt voor mij een thuisbasis om mijn toekomst verder uit te stippelen. Zoveel ideeën zitten er in mijn hoofd, maar de rode draad die mist een beetje. Thuis lukt dat toch minder goed en een inspirerende omgeving als dit werkt. En dat al binnen de 2 uur dat ik hier zit, dat moet wat goeds beloven. De komende tijd zal ik jullie meenemen in mijn project rondom The Lion Kitchen. Ik ben namelijk erg nieuwsgierig hoe jullie over bepaalde dingen denken en wellicht helpt dat mij bij het uitwerken van mijn masterplan.

De laatste tijd was het soms wat rustiger op The Lion Kitchen, maar dat is vanaf nu weer over. Er staan genoeg reviews op de planning, maar ook de wekelijks Easy Mondays, The Lion Cheats en mijn blogs voor Jamie Magazine. Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook!

De feta & avocadospread is een icon aan het worden in huize Leeuwenburg. Uiteraard omdat de spread mega lekker is en daarnaast omdat je het eigenlijk overal mee kan matchen. Een omeletwrap zoals op de foto, maar ook op een broodje met kipfilet, als groentedip of bij een visje van de bbq.

Kijk voor het recept van de omeletwrap hier en roerbak er wat spinazie, kipfilet, paprikakruiden en tomaatjes bij. Enjoy!

IMG_4606-1.JPG

Feta & avocadospread
– avocado
– 1/2 rode ui
– klein knoflookteentje
– 100 gr feta
– 1/2 limoen
– peper & zout
– optioneel bosje koriander of peterselie

Maal de avocado, rode ui, knoflook en de feta (plus eventueel de koriander of peterselie) tot een smeuïge massa in een hakmachine. Breng op smaak met peper & zout en pers de halve limoen eroverheen.

IMG_4607-0.JPG