Gisteren ging Taste of Amsterdam van start. Als foodie had ik het geluk een kleine preview van al het lekkers te krijgen onder begeleiding van Taste goeroe’s Ramon Beuk en Alain Caron. We proefden onder andere de “Sam” bij &Samhoud, een freekeh salade bij Nadia & Merijn’s Souq en een heerlijk glas champagne bij Veuve Clicquot met rondje in het reuzenrad (een must om te doen). Na de rondleiding ben ik nog (te) lang blijven hangen en heb ik het terrein verder verkend. Vergeet in ieder geval niet langs Restaurant Fifteen te gaan voor de lekkerste steak tartaar met bijpassende rosé!!

IMG_4871.JPGIMG_4806.JPGIMG_4879.JPGIMG_4875.JPGIMG_4874.JPGIMG_4878.JPG

Wisten jullie trouwens dat er een secret garden of unusual delights is waar ze de meest goddelijke G&T’s serveren?

IMG_4877.JPGIMG_4876.JPG

Jullie vinden mij vandaag weer op Taste of Amsterdam waar ik vanaf 15:45 uur live te volgen bij via http://tasteofamsterdam.ubideo.com/. Je kan via de chat vragen stellen die ik ter plekke live beantwoord. Heb je bijvoorbeeld een vraag aan één van de chefs op Taste, schroom deze dan niet te stellen.

Daarnaast sta ik vanaf 17:00 uur in het AEG Taste Theater te koken met Jamie Magazine onder begeleiding van Ramon Beuk. Komen jullie kijken?