B U R G E R S maken mij serieus altijd gelukkig. Bij voorkeur juicy as hell en geserveerd op een brioche broodje. Uiteraard is een pré dat de burger onmogelijk is om te eten, hetgeen betekent dat de burger tot de nok toe gevuld is met lekkere dingen. Er heerst onder de Amsterdammers regelmatig een strijd over waar de lekkerste burger gegeten kan worden. Hieronder vind je mijn top 3, in willekeurige volgorde om geen haters achter mij aan te krijgen.

Het idee voor een blog vol burgers ontstond toen ik het kookboek van Hellmanns ontving. Vorig jaar deed ik namelijk mee aan de Hellmanns Burger Competition met mijn ‘Skinny Burger’ waarbij ik vierde werd. Dit jaar verscheen er een kookboek vol burgers, waaronder dus gewoon die van mij. Het is toch te gaaf om jouw burger in een kookboek te zien!

unnamed (3)

Nu laat ik jullie niet langer in spanning afwachten en presenteer ik mijn favo burgers van Amsterdam. Staat die van jou er niet tussen of heb je tips schroom dan niet om een berichtje achter te laten, zodat ik die zo snel mogelijk kan testen.

1. Frits – websiteget there

unnamed

2. Smoking Barrels – websiteget there

unnamed (1)

3. The Butcher – websiteget there

20140127-110723