Ik begin de week echt heerlijk. Ik sta iets vroeger op, maak een ontbijtje en duik er nog even in om de aflevering van Penoza terug te kijken. Geen straf! Aan het einde van de dag heb ik afgesproken bij Morgan & Mees om met Michelle, van Story154, lekker bij te kletsen. Het is natuurlijk veel te gezellig en ik moet naar huis racen om op tijd aan de slag te gaan voor een opdracht. Sommige mensen denken dat ik de kip met pindakaas heb ingesmeerd, hilarisch toch? Het recept volgt snel…

IMG_8842Kumars6

Dinsdag uit werk gelijk weer aan de slag met het huis. We eten een soort flammkuchen, maar dan met een bodem van bladerdeeg. Lekker met kip, paddenstoelen en veel kaas.

IMG_8963

Woensdag maak ik op werk een grote sla met o.a. gekookt eitje en gerookte kipfilet.

IMG_8893

Donderdag ben ik de hele dag op pad. Ik heb een leuke afspraak bij Vitaminstore Kinkerstraat, ze zijn druk bezig met een verbouwing en ik ga ze helpen bij de heropening. Ik kom echt al vanaf het begin af aan in de winkel en ben groot fan. Op Facebook geven ze bij 1000 likes trouwens een 5 daagse Detox weg (klik hier). Echt een aanrader, dus ik zeg liken maar. Benieuwd wat ik van de detox vond? Klik dan snel op deze link.

Daarna werk ik de middag bij Friday Next, een hele fijne plek op de Overtoom, en eet ik een BLT. Yum!

IMG_8910

De week sluit ik af bij vriendinnetje Char die een gezonde maaltijd in haar Römertopf kookt. Wat een uitvinding, ik moet deze Romeinse stoofpot ook hebben!

IMG_8926

Owh, owh, owh hebben jullie de nieuwste Santé gezien? Ik sta erin als één van de leukste foodblogs van dit moment. Wat een eer! Ik loop de hele week met een grote glimlach rond.

IMG_8862