Brrr, wat een koud begin van de week. Het is even schakelen van de tropische warmte van Suriname naar het regenachtige Nederland. Ik ben vroeg wakker en maak een lekker ontbijtje en eet die nog snel even in bed. Dan hop naar het gemeentehuis om de ienimini te erkennen, nou ja Thole dan. Daarna race ik door naar mijn werkafspraak met Ianna en Stefanie voor ons nieuwe concept WorkIt. Ik krijg een verfrissend sapje, yum! Daarna fiets ik langs de viswinkel om verse gerookte zalm te halen, een craving sinds het begin van mijn zwangerschap. Daarna duik ik vroeg onder de wol, want het gaat een drukke week worden.

IMG_9503IMG_9434

Na een dagje werken kom ik thuis en flans ik snel deze naanpizza’s in elkaar. Recept volgt snel!

IMG_9486

Woensdag is de eerste leuke dag van de week. Ik fiets richting de houthavens voor de boeklancering van Worst Story van Samuel Levie van Brandt & Levie. Zoals de meesten misschien inmiddels wel weten werkt mijn kleine broertje daar ook. Hij gaf een worstworkshop (een aanrader om te gaan doen) en ik ben zo trots! Samen met Vanessa maken we een Laos Chaos; een pittig worstje. Daarna schuiven we aan voor een driegangendiner en stap ik met een grote glimlach op de fiets. Wat een top avond! De review met één van de recepten vind je binnenkort op The Lion Kitchen.

IMG_9538IMG_9729

Oelalala deze zoeteaardappelwedges uit het kookboek van Deliciously Ella kwamen online (klik hier).

IMG_9510-0

Donderdag oh donderdag is de dag van de week. Samen met een grote groep aan pers en verschillende chefs reizen we af naar The Jane in Antwerpen voor de boeklancering van Het Geheim van de Chef van Bart van Berkel. Ik heb de hele dag met open mond rondgelopen van alle indrukken en niet te vergeten het 8-gangendiner. De rest houd ik geheim want hier krijgen jullie nog veel meer over te horen!

IMG_9565IMG_9607IMG_9747IMG_9726

Vrijdagavond gaan we eten bij lieve vrienden Juul, Paul en de kleine Boet. We eten (te)veel borrelhappen en daarna maakt Juul eigengemaakte pizza’s. Ik aanschouw nuchter het tafereel wat hilarische momenten oplevert. Op dit soort momenten mis ik mijn glaasje wel hoor!

IMG_9748

Zaterdag slaap ik lekker uit na de drukke week en fiets ik voor de lunch richting de Marathonweg voor een date met Ly, Tes en haar Nikki. Marathonweg blijft een ontzettend fijne plek in Amsterdam met een super lunch, maar ook voor een borrel of goed diner. Fleur wisselt de wacht af en we blijven lekker hangen met een grote bak nachochips. In de avond ben ik alleen thuis, hang ik heerlijk voor de buis en maak ik burgers van de worsten van de worstworkshop van afgelopen woensdag. Het is een topweek geweest!

IMG_9758IMG_9762