Voor de verjaardag van Thole spendeerden wij afgelopen zomer een nacht in het INK Hotel. Daar dineerden en aten wij in het bijbehorende restaurant Pressroom. Het was een geslaagde avond, nacht en ochtend! Oelala, als ik alweer terug denk aan het giga ontbijt begin ik bijna te kwijlen. Toen Pressroom mij vroeg om een sapje te bedenken voor de “Tuesday Juiceday” hoefde ik niet lang na te denken, natuurlijk doen we dat. Ik bedacht The Green Lion, welke alleen vandaag te verkrijgen is vanaf 7:00 uur. Ik kan alleen maar zeggen pak je fiets, race naar Pressroom en schuif aan bij het ontbijt. Geloof me daar krijg je geen spijt van en je kan jouw dag niet beter beginnen.

Echt geen tijd om het sapje op te halen dan kan je het wellicht morgen thuis maken.

The Green Lion (halve liter)
– komkommer
– halve limoen
– 3 takjes munt, alleen de blaadjes
– 4 kiwi’s, geschild
– 2 groene appels

18dec8b0-f999-4cb7-a871-0c34abe955f6

Juice alle ingrediënten behalve de limoen door een slowjuicer of sapcentrifuge. Knijp er als laatste de limoen overheen, even goed roeren en je sapje is klaar voor gebruik.

2c47e310-a8d1-41a5-90e8-645012b38cee