Wat een fijne terugblik op afgelopen week. Ik was bijna iedere dag thuis en dat betekende veel kokkerellen. Met de daglichtlamp zijn de meeste foto’s ook nog eens goed gelukt. Inmiddels ligt er een lamsschouder in de oven te braden en lig ik languit op de bank, Netflix staat op repeat en ik heb mijn chillpak aan. Fijne zondagavond allemaal!

Week 6 begint übergezond met een ontbijt bij YAY Health Store & More. Een latte met amandelmelk, eigengemaakte kokosyoghurt met vers fruit en een healthy sapje. Daarna thuis lekker rommelen en in de avond het kastje voor de kamer van Keesie ophalen. De babykamer begint langzaamaan vorm te krijgen. Bij thuiskomst eten we ravioli met een gehaktsaus. Super simpel, maar erg lekker.

img_1647

Voordat ik naar zwangerschapsyoga eet ik zoals gewoonlijk een snelle hap. Op ‘Taco Tuesdays’ zijn dat taco’s met pittige kip en kaas uit de oven.

img_1694

Woensdag heeft de man boodschappen gedaan en eten we een curry met gamba’s en rijst. Daarna duiken we zo snel mogelijk in Making A Murderer. Mega verslavend…

img_1705

Op donderdag heb ik altijd een volle dag The Lion Kitchen en werk ik thuis. ’s Ochtends komt mijn schone zus Syl ontbijten. Ik wil haar graag imponeren met homemade pannenkoekjes, maar ze mislukken volledig. Ze smaken daarentegen gelukkig wel goed. Daarna een lange wandeling met Fleur en scoren we mijn nieuwe lievelingssap bij Vitaminstore op de Kinkerstraat. Een super smoothie met kokoswater, rauwe cacao, bevroren acai, maca, camu camu en proteine! Daarna zou ik eigenlijk naar de opening van Jansz gaan, het nieuwe restaurant van het Pulitzer Hotel, alleen voel ik me niet zo lekker en blijf ik thuis. Ik ga wel snel kijken, want het eten ziet er waanzinnig lekker uit. Oe, en ik maak dankzij restaurant Bluespoon heerlijke koekjes die inmiddels zo’n beetje allemaal op zijn. Dit is pas goede foodpost!

img_1713img_1723

Ik sluit de week af met een borrel bij Hoppe en daarna uiteten met vriendinnetjes bij Cannibale Royale. Zij delen een enorme lap vlees en ik kijk verlekkerend toe. Mmmm, nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeel even wachten.

img_1735

Zaterdag trappen we de dag af bij IKEA en kopen we een ledikant. Schoonvader en manlief zetten het bedje bij thuiskomst meteen in elkaar en zowaar is de kamer bijna af. We sluipen af en toe naar boven om even te koekeloeren en kunnen niet wachten tot er straks echt een klein mannetje is. Daarna ga ik met mijn oude huisgenootjes borrelen bij onze stamkroeg ‘Café de Jordaan’ en eten we bij favo plek Morgan & Mees.

img_1752