Vorige week eindigde fantastisch, ik had namelijk mijn surprise babyshower bij Morgan & Mees. Nu hoor ik iedereen die mij een beetje kennen denken: “Jaja, dit wist je natuurlijk allang?” Het antwoord is toch echt een dikke ‘nee’. Natuurlijk voelde ik wel dat er iets speelde, maar deze – normaal gesproken – controlfreak had dit naast zich neergelegd. Achteraf had ik kunnen weten dat het alleen nog maar afgelopen zondag kon zijn, maar zelfs dat bedacht ik me pas na afloop. Door Char werd ik meegelokt naar de Westerstraat voor een stuk appeltaart en daarna met een smoes van Fleur naar Morgan & Mees gelokt. Het was een hele gezellige middag en precies zoals ik had gehoopt dat mijn babyshower zou zijn. Een gezellige lunch met lekker eten en ladingen wijn voor de rest. Dank je wel lieverds voor de topmiddag.

Verder heb ik natuurlijk nog steeds zwangerschapsverlof en merk ik dat ik stiekem meer dutjes doe dan normaal gesproken. Dan wordt morgen door IKEA de nieuwe keuken geleverd en dat betekende puinruimen de afgelopen week. Vandaag staat in het teken van het uitruimen van de keuken en dan is het afwachten tot de keuken erin is geplaatst. Spannend!! Wordt vervolgd…

Vergeet ik bijna te vertellen dat de zondag begon met een mega uitgebreid op bed van de man. Denk vers gesneden fruit, geklopte slagroom, croissantjes en een eitje. Een betere vriend kan je niet krijgen hoor!

1375802_1044746572252944_1884266819054890555_nimg_2456
img_2450img_2485

Voor maandag stond er een lasagne op de planning. Het resultaat was alles behalve zoals het hoort. Het maken van een klassieke lasagne is kortom moeilijker dan verwacht. Wel ging ik samen met vriendinnetje Christine lunchen bij Bar Bukowski in Oost. Blijft een aanrader.

img_2475

Om die reden maakte ik pas op woensdag mijn eerste foto van het avondeten. Ik marineerde kippendijen in een mix van Indiase kruiden & yoghurt. Daarna roosteren in de oven en oppeuzelen met brood. Yum!

img_2490

Donderdagochtend had ik helemaal niks en bleef ik asociaal lang in bed stinken. Daarna op de fiets naar Teds voor een lunch in de zon met medepreggy Kelly. ’s Avonds gingen Char en ik voor waarschijnlijk de laatste keer voordat de baby er is samen uiteten. We schoven aan bij Yoepz en gingen all the way voor kreeft en kip. Meer info en een uitgebreide review volgen.

img_2495img_2503img_2532

De ouders kwamen vrijdag even buurten en alvast een beetje opruimen voordat de keuken werd geleverd. Sindsdien zitten we tussen de dozen en is het weer een beetje chaos thuis. Daarom vond ik dat ik gisteren een flinke zak friet dik had verdiend.

img_2551