De afgelopen dagen zit de techniek mij niet mee. Door een update van mijn Iphone kan ik waar dan ook geen pagina’s meer openen en foto’s uploaden in WordPress was eveneens niet mogelijk. Dan zit er een weekend met Pasen tussen en kan je pas dinsdag de Throwback online zetten. Op de telefoon na is mijn probleem opgelost.

Het was een rare week. Zoals ik jullie al vertelde vorige week werd de nieuwe keuken geplaatst. Dit betekende dat ik vanaf bed moest werken en ik 3 dagen de keuken niet kon gebruiken. Inmiddels is het af en zoooo mooi geworden. Helaas moeten er nog een paar dingen gebeuren voordat ik het aan jullie kan showen. Nog heel even geduld!

Verder kocht ik een een Macbook! Gewoon omdat het kan. Iedereen raadde mij aan dit te doen voordat de baby geboren is aangezien dan schijnbaar daar al je geld naartoe gaat, haha. Zondag in bed met een ontbijtje, de mooiste laptop en het Parool. Gelukkiger kan je mij niet maken. In de avond een laatste plaattaart in de oude keuken met mozzarella en tomaat. Yum!

img_2566-1img_2570-2

De eerste drie dagen zat ik dus in bed te werken terwijl meneer IKEA boven de keuken plaatste. Het perfect excuus om op dinsdag Indian Express, onze favo Indiase bezorgservice, te bestellen.

img_2599-1img_2615-1

Ook al bestel je voor één persoon het is meer dan voldoende voor ons samen. De restjes verwerkte ik op woensdag in een super lekkere snelle gebakken rijst met gebakken rijst. Dat allemaal vanuit de nieuwe keuken!

img_2627-1

Samen met mama ruim ik het hele huis op en maken we het helemaal klaar zodat de kleine man kan komen. Ondertussen drinken we lekker koffie en snaaien we de nieuwste koekjes van Farm Brothers weg. Mijn favoriet is by far de dark chocolat & sea salt. MMMMMM!

img_2664-1

Mijn lievelingssap van dit moment heb ik gebombardeerd tot Steefs Choco Sensatie. Gemaakt en bedacht door de super Stefanie Klaver en verkrijgbaar bij Vitaminstore op de Kinkerstraat! Geloof me daar fiets je voor om.

img_2658-1

Zaterdag maakte ik voor het eerst in mijn leven wentelteefjes, het recept vind je hier. Volgende week meer over de Paasdagen!

img_2676-3