We vieren dit jaar voor het eerst kerst in Bussum! Voor wie het niet heeft meegekregen via Instagram: we zijn verhuisd! We hebben de hoofdstad achter ons gelaten en wonen tegenwoordig in het Gooi. Ik mag mij sinds kort officieel een Gooische vrouw noemen (ahum). Los van het feit dat een kerstboom überhaupt nog niet staat aangezien we nog vol in de verbouwing zitten, wonen we er toch alweer ruim 2 weken. We slapen op de grond, leven van afhaal- en magnetronmaaltijden en wassen af in de keuken, dit alles mag de pret overigens niet drukken. We hebben namelijk ons eerst huis samen gekocht en een groter feest kunnen we ons niet wensen. Een echt grote mensenhuis in een volwassen dorp. Wie mij dit vorig jaar had voorspelt had ik vierkant uitgelachen, echter de dingen lopen soms anders dan je denkt.

Afgelopen juni kwamen we namelijk deze parel tegen en waren we op slag verliefd. Binnen een week was het huis gekocht en niet veel later ging ons huis in Amsterdam in de verkoop. Het ging allemaal zo snel dat we eigenlijk niet eens de tijd hebben gehad om stil te staan bij de grote stap die we gingen maken. En misschien is dat eigenlijk maar beter ook, we hebben ons alleen maar gericht op de toekomst. Een heerlijk huis, droomkeuken, genoeg ruimte voor Max en iedereen kan komen logeren. Natuurlijk ga ik Amsterdam ontzettend missen, maar gelukkig ben ik er nog het grootste gedeelte van de week voor werk. Wat ik in ieder geval niet ga missen zijn de 52 trappen die ik ieder dag op en af moest lopen.

Door de hele verhuizing zouden we wat rustig aan gaan doen rondom de feestdagen, maar toch begon het al snel te kriebelen. Voordat we gingen verhuizen heb ik genoeg inspiratie voor jullie verzameld en zijn er met of zonder kerstboom genoeg cadeautjes over 2 weken. Natuurlijk deel ik deze inspiratie voor mannen, vrouwen en kinderen maar al te graag met jullie!

Top 5:
1. Goede warme muts (zoals deze van Barts).
2. Een douchegel of bodylotion die past bij zijn/haar lievelingsluchtje (in mijn geval is dat voor de man die van Hugo Boss Unlimited).
3. Vrolijke sokken van Happy Socks.
4. Voor de kleintjes is iets van Playmobil, zoals deze boot, altijd een goed idee.
5. En voor alle vrouwen iets om ze nog mooier te maken zoals de lift up eye treatment van A/N/G Cosmetics of de wonder balm van Soap Treatment Store.

Wat het in mijn geval ook altijd goed doet is een heerlijke geurkaars van bijvoorbeeld Rituals of Jo Malone. En voor de kids ben ik

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

echt een groot voorstander van een boek!

Oh, ik kan niet wachten tot de kerst en hoop echt dat we het nog voor elkaar krijgen om alsnog een boom op tijd in huis te krijgen!