Inmiddels zijn we alweer 3 weken terug in Nederland van onze vakantie op Lesbos, Griekenland. Hierover volgt nog een uitgebreide blog met alle tips & tricks voor het reizen met 2 kinderen en wat hotspots op Lesbos. Was er toen we terug kwamen nog regen, nu schijnt het zonnetje volop. Eindelijk kunnen alle zomeroutfits uit de kast worden getrokken. Natuurlijk konden we van onze korte broekjes, rokjes en slippers al even genieten tijdens onze vakantie. Maar het liefste zetten we de zomertrend thuis door en dat kan gelukkig!

Op het gebied van vrouwen en kids kwamen er zulke leuke dingen voorbij, maar ook sinds tijden weer eens lekkere foodpost. Alles heb ik speciaal voor jullie op een rijtje gezet. Daarnaast is de sale op veel plekken van start gegaan dus zijn sommige artikelen ook nog eens fijn geprijsd. Zijn jullie klaar voor een rondje zomermusthaves?

Bundleboon
We trappen af met mijn favo stylisten van Bundleboon, een kledingbox voor kinderen. Na het waanzinnige succes van afgelopen oktober, sprong ik een gat in de lucht toen ik hoorde dat de stylisten voor de jongens weer aan de slag wilden gaan. Het werkt zo:

  1. Doe de style quiz op de website van Bundleboon. Daarna word je opgebeld door een van de stylisten die samen met jou jouw smaak en voorkeuren nog even rustig bespreekt.
  2. Je ontvangt de box, waarin 2 tot 3 outfits zitten bestaande uit unique merken waar Bundleboon mee samenwerkt.
  3. Je bepaalt zelf wat je wilt houden en voor die kledingstukken betaal je achteraf. Zelfs de verzend- en retourkosten neemt Bundleboon voor rekening. (Het laatste is waarschijnlijk overbodige informatie, aangezien je alles graag wilt houden.)

De eerste keer vond ik het best spannend wat Bundleboon voor Max en Bram zou uitkiezen, maar het was in 1 woord geweldig.  Allebei hebben ze de uitgekozen setjes vrijwel dagelijks aan gehad en alles ging in en uit de was in. Wat te klein is ligt klaar voor Bram of wellicht ooit een derde.

Dat het goed ging komen met de tweede box, daar twijfelde ik dan ook geen seconde aan! Bundleboon heeft zichzelf echter overtroffen deze keer. Ik durfde nu ook los te laten en meer aan Bundleboon over te laten. Dit resulteerde in een okergele broek voor Max, die ik zelf niet zo snel zou kiezen maar ze hadden gelijk het staat super, tot een beige trui voor Bram een kleur waarvan ik niet had gedacht dat het hem zou staan. Ook hierin hebben ze gelijk gekregen. 

Kortom, de jongens zijn helemaal klaar voor d zomer en bijna mijn hele feed op Instagram bestaat uit hele setjes dan wel kledingstukken uitgekozen door Bundleboon. Misschien zegt dat wel genoeg.

Nog leuker is dat ik voor jullie een kortingscode heb gekregen, want met de code “thelionkitchen” ontvang je 10% korting op de aankoop van je eerste box. Allemaal bestellen dus!

Duukies
Tijdens onze vakantie kwamen de Duukies gigantisch goed van pas. Duukies zijn de ideale vervanger van de waterschoen. Er komt geen zand meer in de schoenen en ze zijn net zo waterbestendig. Zeker met een stenenstrand zoals bij ons op Lesbos, is dit een echte uitvinding. Daarnaast worden de voeten van de kinderen ook beschermd tegen het warme zand of andere scherpe voorwerpen. Een aanrader voor iedere vakantie met kinderen!

Havaianas
Een vakantie zonder Havaianas is voor onze familie geen complete vakantie. Zodra we zijn geland en de koffers uitgepakt zijn, leven we vrijwel alleen maar op Havaianas. Ontzettend leuk om te zien dat dit het eerste jaar is dat Max ook in zijn slippers woont. Hij doet ze zelf aan (niet altijd even goed, maar een kniesoor die daar op let) en uit. Rennen of spelen het maakt niet uit, en het staat zo leuk. Dit jaar heb ik een nieuw paar waar ik al een tijdje helemaal verliefd op ben: The Saint Tropez model! Zijn jullie ook fan?

Rituals
Als laatste nog een mega shoutout naar Rituals. Zoals jullie allemaal weten ben ik groot fan van de artikelen en deze vakantie hadden we voor het eerst de zonnebrandlijn mee. Ik ben zelf altijd ontzettend kieskeurig qua geur, maar vooral ook qua vettigheid. Dit om te voorkomen dat je pas gebruinde huid onder de pukkels zit aan het einde van de vakantie. Naast het feit dat de geur heerlijk is, er kwamen zelfs verschillende mensen vragen welk merk ik gebruikte hierdoor, was mijn huid na 2 weken smeren nog helemaal rustig. Kortom, vanaf nu geen vakantie meer zonder zonnebrand van Rituals. Ook verkrijgbaar speciaal voor kids trouwens.

En zoals ik al schreef is er zoveel foodpost binnengekomen. Hieronder een rijtje en ja het is allemaal lekker!

  • Bites We Love: deze lekkere en ook nog eens gezonde notenmix is nu verkrijgbaar in grote stazakken (yes) met nieuwe smaken. Verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn.
  • Rude Health: nieuwe crunch bars in de smaken peanut en sesam. Standaard in de tas voor hongerige kids of voor jezelf natuurlijk!
  • Tony Chocolonely: er is weer een nieuwe estafette reep in de smaak wit, citroen & maanzaad crumble. You’ll love it to the maanzaad and back!