HIEPERDEPIEP HOERAAAAA! Gisteren lanceerde de Nederlandse Jamie Magazine haar 25ste editie en zoals ik al aankondigde op Facebook betekent dat feest!

Zelf ben ik groot fan van Jamie Oliver en heb een kleine verslaving aan al zijn kookprogramma’s. Maar ach wees eens eerlijk wie niet? Met een droom om ooit als tvkok aan de slag te kunnen is Jamie Oliver een mooi voorbeeld om van te leren.

Bladerend door mijn Instagram stuitte ik op deze foto die ik 53 weken geleden postte. Ik weet nog dat het een druilerige zomerdag was en ik zonder inspiratie op de bank lag. En kijk, op dat soort momenten probeer ik een ingeving te halen uit kookboeken. Deze keer pakte ik “Jamie in 30 minuten” erbij. Toen Thole bijna kwijlend boven het kookboek hing wist ik wat me te doen stond: een steak sandwich fabriceren. Het eindigde in een totaal ander recept, maar het plaatje van Jamie Oliver bracht de nodige dosis inspiratie.

20140729-151946-55186928.jpg20140729-151947-55187089.jpg

Nu ben ik wel heel erg benieuwd wat jullie favoriete gerecht van Jamie Oliver is?

Door jouw lievelingsgerecht van Jamie Oliver met mij te delen maak je kans op 3x een jaarabonnement, 1x alle 25 nummers van Jamie magazine, 1x een foodiebag en 5x een dvd van “Jamie in 30 minuten”!!! Dat zijn pas verjaardagscadeaus niet waar?

Wat moet je doen:

1. Plaats een reactie onder deze blogpost of op Facebook met jouw favoriete gerecht van Jamie Oliver;

2. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan bereiken; en

3.  Als laatste, maar niet verplicht: plaats een foto van jouw favoriete gerecht op Instagram en tag daarin #thelionkitchen en #jamiemagazinenl.

Je hebt tot en met woensdag 6 augustus 2014 de tijd om jouw ultieme Jamie Oliver gerecht met mij te delen.

De winnaars zijn Lyanne – Selina – Julia – Patty – Arianne – Lisetteh – Em – Natasha – Philou – Henna! Gefeliciteerd…Je hebt als het goed is inmiddels een een e-mail in je inbox met welke prijs je hebt gewonnen. Dank voor alle inzendingen en voor de winnaars veel plezier met jouw prijs!

Jamie 25