Een veel betere week dan vorige week, YAY! De bouwvakkers waren even niet aanwezig en ondanks dat we nog steeds uit dozen leven kan ik weer een beetje koken. Culinaire hoogstandjes zijn het niet, maar het is een stuk gezonder dan de week daarvoor. Uiteten, bestellen en afhalen is soms een feest alleen voor elke dag wat minder voor ons geschikt. Hoe houden sommige mensen het vol? De week begint met een datenight en daar zijn we allebei hard aan toe. De laatste dagen staan weer in het teken van schilders en bivakkeren we op straat. Het einde is inmiddels in zicht en als het goed is kunnen we volgend weekend alles weer inrichten zoals het eruit hoort te zien.

Zaterdag beginnen we met uiteten bij Di Bruno, een Italiaan op de Willemsparkweg. We worden goed in de watten gelegd en de complete review volgt snel. Hierbij alvast een kleine tip van de sluier, papardella met paddestoelen geflambeerd met cognac en afgetopt met verse truffel.

IMG_8517

Zondagavond bouw ik een Club Sandwich Deluxe, een heerlijke The Lion Cheats ,voordat morgen de werkweek weer begint. Het recept vind je hier.

IMG_8654-0

Maandagochtend start ik de week met een ontbijt bij Coffee Room samen met Stefanie. Er komen ontzettend leuke dingen aan en daar kletsen we uitgebreid over. In de middag lunch ik met een vriendinnetje in de Wolvenstraat bij Wolvenstraat 23 ook wel bekend als ’t Wolfje. ’s Avonds zijn we druk met het inpakken van alle spullen, we eten een soepje van Marqt met tosti’s gemaakt van restjes.

IMG_8544IMG_8549

Dinsdag ga ik aan de slag met het krat dat ik vorige week ontving van een anonieme afzender. Ik rooster alle groenten in de oven en eet er een tartaartje bij. Het recept volgt en ik ben nog steeds in afwachting wie nou toch de geheime afzender is.

IMG_8589

Woensdag maak ik krokante cashewnotencruesli uit het kookboek ‘Nootje’ voor Jamie Magazine en wok ik een lelijk uitziend maar heerlijk wokgerecht.

unnamedIMG_8611

Donderdag verdwijnt het laatste restje granola van Plan Bakery in het ontbijt en drink ik koffie bij Venkel.

Vrijdagavond ga ik met vriendinnetjes op pad en sluit ik de week af bij Brix!