Voor het eerst heb ik dit jaar speciale recepten voor de Sint gemaakt, zoals de hartige banketstaaf en de Sinterappeltaartjes. Hopelijk levert mij dit extra veel cadeautjes en credits op bij de goedheiligman. Nu valt het mij op dat mijn medebloggers eveneens alles uit de kast hebben getrokken om een wit voetje te halen. Dit mag ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat ik vandaag 4 recepten deel van mijn foodiefriends en jullie op die manier voorzie van nog meer Sintspiratie. Ik heb ervoor gekozen om alleen maar zoetigheid met jullie te delen. Geniet ervan!

ontbijtmuffinsqontbijtmuffins4q

Yummie, begin de dag goed met de speculaas ontbijmuffins van Maura van Yellow Lemon Tree. Hiervan gaat gegarandeerd je huis heerlijk ruiken.

IMG_0288-800x534

Oef, ik weet al wie ik hier heel heel blij mee ga maken.Vaders is namelijk denk ik de grootste fan van gevulde speculaas die ik ken. Hoe knapperiger de korst hoe lekkerder. Er zit niets anders op dan dat ik met dit recept van Ianna van Beginspiration aan de slag moet.

IMG_6310

De foto’s van Vanessa van Culinessa maken je altijd gelijk hongerig. Toen ik de sabayon met een kruidnoten crumble zag dacht ik WOW. Hoppakee aan de slag!

15685648377_8d864d22a6

Het laatste recept van de Sintspiratie komt van Kelly van GoodFoodLove. Met al die zoetigheid kunnen gezonde pepernoten die ook nog eens echt lekker zijn geen kwaad.

Genoeg Sintspiratie lijkt mij, laat het maar pakjesavond worden!