De zondag begint erg goed, ik slaap uit en krijg als kers op de taart een ontbijt op bed. Daarna vier ik Sinterklaas met mijn oude huisgenootjes en bij thuiskomst testen we de producten van Marks & Spencer uit. Erg lekker!

IMG_0141IMG_0147

Maandag begint zoals gewoonlijk met een wekelijkse meeting rondom WorkIt en deze keer ontbijten we bij Coffee&Coconuts. In de avond een snelle noedelsoep! Yum…

IMG_0153IMG_0172-0

Dinsdag eet ik samen met vriendinnetje jen bij GIN Neo Bistro & Wines. Man oh man, wat worden we in de watten gelegd. De uitgebreide review volgt, maar één ding is zeker dit restaurant is een dikke, vette aanrader.

IMG_0219IMG_0259

Ondertussen waan ik mij weer even terug in Suriname terwijl ik deel II van de travelblog schrijf. Mag ik terug?

IMG_0278-0IMG_0281-0

Op donderdag eet ik thuis en bestel ik eten bij de nieuwste bezorgservice Deliveroo. We gaan ons compleet te buiten bij George Bistro Bistro! Speciaal voor jullie heb ik een speciale kortingscode, want met de code GOEDBEZORGD krijgen jullie €10,- korting bij de eerste bestelling. Ik zeg bestellen maar!

IMG_0324IMG_0342

Vrijdag heb ik met mijn werk het eerste kerstdiner bij Razmataz. Ik begin zowaar in de kerstsferen te komen!

IMG_0334

Verder ontvang ik veel pakketten. Zoals een super leuke adventskalender voor de maand december met voor elke dag een zakje muesli, cruesli of havermout van Vérival. YUM! En de Healthbox van de maand december boordevol gezonde en lekkere producten. Je kan zelf ook hier een box bestellen.

IMG_0341IMG_0340

Verder wordt er binnenkort een hele leuke nieuwe rubriek gelanceerd namelijk The Little Lion Kitchen. Houd mijn blog daarom extra goed in de gaten!

IMG_0309