Goedemorgen, hebben jullie mij gemist? Ik pakte mijn koffers en vloog voor 3 dagen naar Wenen. De planning om alle blogs op tijd af te hebben mislukte, vandaar de radiostilte. Geen zorgen, ik moet de schade dubbel en dwars in halen dus genoeg nieuws deze week. Blikken jullie mee terug op afgelopen week?

Zondag was het weer tijd voor een feestontbijt in bed. Normaal gesproken sta ik om 9 uur in de sportschool voor een double trouble sessie van Robby Nelson, maar nu ik dat nog maar 1 keer week doe is er genoeg tijd voor ontbijtjes op bed. In de middag scoorde ik de lekkerste chocolademelk met vers geklopte slagroom bij Marathonweg.

img_0851img_0854

Maandag maakte ik een flinke pan tomatensoep met caprese crostini’s.

img_0861-1

Dinsdag en woensdag gebeurde er vrij weinig en om die reden belanden we snel bij donderdag. Ik mag dan wel 27 weken in verwachting zijn, maar er wordt nog steeds hard getraind hoor. Daarna een meeting voor Work It bij de nieuwste hotspot Gallery 3 op de Bilderijkstraat. Wat een heerlijk tentje! In de avond vliegen we met Easyjet richting Wenen.

img_0911img_0918

Wat een prachtige stad is Wenen. Uiteraard volgt er een mega uitgebreide blog met alle hotspots en tips. Voor nu een kleine impressie van onze zogeheten babymoon.

img_0994img_1087img_1153img_1005