Met een super gezond appeltaart havermoutontbijt uit het kookboek van Food Bandits ‘Goodmorning’ start ik de week. Daarna ga ik naar Morgan & Mees om gezellig te lunchen met Michelle van Story154 en haar lieve dochter Tess.

img_1225img_1175

Op dinsdag test ik mijn nieuwe daglichtlamp. Mmm, zoals jullie kunnen zien kan ik nog wel wat hulp gebruiken. Echter oefening baart kunst en het gaat op dit moment al stukken beter.

img_1190

De nacht van dinsdag op woensdag slaap ik zo ontzettend slecht. Het enige dat mij de dag door gaat helpen is koffie!

img_1198

Donderdag start ik mijn ochtend met een meeting met Ianna voor het nieuwe project Work It. Houd mijn blog morgen extra goed in de gaten, dan volgt er nieuwe informatie!! We spreken af in Hartje Oost, wat een ontzettend leuke plek. Ik duik daarna nog verder oost in om op zoek te gaan naar geboortekaartjes.

img_1229

Aan het einde van de dag spreek ik af met Kelly en gaan we samen naar de opening van het nieuwe pop-up restaurant Roomservice at Olof’s. Roomservice at Olof’s opent tot 30 april a.s. op de Zeedijk haar deuren. We proeven de gerechten van chef Chris Naylor, bekend van Vermeer Restaurant, en dat is een feest. Met in de hoofdrol groenten en vlees/vis bestel je als side-dish. Daarnaast heeft Brandt & Levie worstmakers haar eigen Charcuterie Bar en drink je cocktails bij pop-up bar King Charles ll.

img_1262img_1306img_1307img_1297

Zaterdag slaap ik lekker uit en ontbijt ik met gezonde pannenkoekjes in bed. Pffff, de week is voorbij gevlogen!

img_1304