Zondag kwam de hele familie over de vloer. Het begon met een ontbijt met broer en schone zus en eindigde in champagne met papa en mama. Heerlijk zo’n afsluiter van het weekend. Wij doen niet aan Valentijnsdag, maar dat is geen reden om niet extra lekker te eten. Om die reden aten we zondagavond een enorme bak vongole en stokbrood erbij om te dopen.

img_1877img_1884

Maandag komt Aar met de kleine Ramsey naar Amsterdam en kletsen we honderduit over baby’s en lunchen we bij Marathonweg. Zo leuk dat we tegelijkertijd in verwachting waren en dat onze mannen niet ver uit elkaar geboren gaan worden. Die avond hadden we nog wat kookwijn over van de vongole en dat betekent bij ons maar één ding: kalfsschnitzels met salie en citroen afgeblust met witte wijn. Ik zal het recept voor jullie morgen online zetten.

img_1983

Het wordt bijna een ritueel op de dinsdag: wraps. Deze keer met little gem, tomaatjes en merguezworstjes.

img_1920

Donderdag werd ik getrakteerd op een piepkuiken helemaal voor mij alleen. Yum, wat een mega feest!

img_1952

Het is alweer het einde van de week. Na een kleine borrel op werk en een pizza voor de buis duik ik er vroeg in. Heerlijk!

img_1959