In de nacht van zaterdag op zondag kreeg ik opeens de stress. Na – wat achteraf – voorweeën bleken te zijn dacht ik even dat het echt ging beginnen en dat kwam onverwachter dan verwacht. Aangezien de nieuwe keuken er nog niet is, nog niet alles is gewassen en het belangrijkste er geen Maxi-Cosi in huis is. Reality checks in! Het kan nu echt elk moment beginnen en het is hoog tijd om alles op orde te krijgen. Gelukkig blijft de man a.k.a redder in nood heel rustig en zondag starten we dag goed. Wasjes worden gedraaid en de Maxi-Cosi wordt aangeschaft. Daarna gaan we lekker lunchen bij The Pool en ben ik er weer helemaal bij. Verder leer ik deze week genieten van mijn zwangerschapsverlof, doe ik alleen maar leuke dingen en een dagelijks dutje. Ik kan hier wel aan wennen!

Een ontbijtje op bed voordat we op zoektocht naar de Maxi-Cosi gaan en een uitgebreide lunch bij The Pool. Hierover later uiteraard meer!

img_2258-1img_2278

Op maandag blijf ik lekker lang in bed liggen en sluiten we de dag af met een simpele pasta bolognese. Kan soms zo heerlijk zijn!

img_2293

Lunchen met andere preggies, uitgebreid bijkletsen en verhalen uitwisselen bij nieuwe hotspot in De Pijp, The Meets. ’s Avonds maak ik een Thaise gevulde omelet, het recept vind je hier.

img_2304img_2329-1

Halverwege de week wandel ik 6 km en haal op de terugweg een lekker kant-en-klaar gebraden kippetje bij de slager. Wat Turks brood en gegrilde groenten erbij en je hebt een feestmaal.

img_2325

Donderdag heb ik samen met Fleur een echte verwendag. Eerst een uitgebreide pedicure bij SOAP en daarna door naar Jansz voor een mega diner. Wat een fantastische nieuwe plek is Jansz. We zijn allebei direct fan en het eten is goddelijk. Ook deze review houden jullie van mij tegoed.

img_2365

Yummie, er werden deze week de nieuwste Ben & Jerry ijsjes gebracht, Cookie Dough ‘Wich’, en dan ben ik de beroerdste niet om die even te proeven. Dan een lunch bij Dignita en aan het einde van de dag heb ik een uitje met werk. Na een poging te ontsnappen uit de escape room van Save Amsterdam (wat een aanrader) gaan we eten bij Di Bruno. Een lekker druk dagje!

img_2385img_2392img_2396

Neefje Valenthijn is 4 jaar geworden en dat betekent natuurlijk groot feest. Bij onze buren, Coffee & Juices, halen we een lekkere koffie en een croissantje en op naar Den Haag. Daarna languit op de bank voor een marathon Shameless. Kennen jullie deze serie? Ik ben groot fan!

img_2404