Nu ik de laatste tijd niet al te veel inspiratie heb voor nieuwe recepten en/of gerechten, is de rubriek The Little Lion & Me een favoriet geworden. Alle vragen en ideeën die binnenstromen via mijn social media verzamel ik. En in deze blog kan ik dan alle musthaves van nu met jullie delen. Dingen die ik zelf waanzinnig vind, maar ook producten die te leuk zijn voor kinderen. 

Deze inspiratieloze fase hoort er misschien gewoon even bij en ik maak me dan ook geen zorgen dat de recepten vanzelf weer terug komen. De afgelopen periode waren de jongens af en aan ziek (de waterpokken kunnen we in ieder geval wegstrepen) plus de komst van Bobby en mijn werk is het soms gewoon te druk voor andere dingen. De tijd die ik vrij heb, spendeer ik het liefst met mijn mannen. Maar dan tijdens een Champions League wedstrijd duik ik snel achter mijn laptop om al mijn favoriete dingen met jullie te delen. Hopelijk vinden jullie The Little Lion & Me ook deze keer weer net zo leuk om te lezen!

Amber de Vreng
Ik volg Amber al geruime tijd via Instagram en iedere keer werd ik meer verliefd op de tekeningen die ze maakt. Als cadeau voor Sinterklaas heb ik voor Thole de jongens laten illustreren. We waren zo ontzettend fan dat we meteen daarna ook Max door Amber hebben laten tekenen. Als Bram kan staan dan wel lopen komt nummer 3 in de gang te hangen. Zelf heb ik een tegoedbon voor een illustratie van Amber cadeau gedaan aan mijn beste vriendin toen haar dochter werd geboren. Zo’n mega fan ben ik! Je kan Amber een bericht sturen via Instagram of per e-mail, maar houd rekening met een wachttijd ze is namelijk razend populair.

Omoda
Een van mij favo online schoenenwinkels is Omoda. Ze hebben alles onder een dak, springen mee in de trends van het moment en niet geheel belangrijk ik kan de hele familie op 1 plek van schoenen voorzien. De eerste bestelling die ik plaatste was voor matching Adidas gympen met de jongens. Zelf ben ik nooit zo van twinning of in dit geval tripling, maar dit kon ik niet laten. Vlak daarna kwam de nieuwste reclame van Omoda voorbij op televisie en waren we meteen in de lentesferen. Ik bestelde meteen de zogeheten Dad sneakers van Adidas voor mezelf en een super paar schoenen van Nubikk voor de man. Lekkere plaatjes he?

Studio Noos
Nog zo’n leuke bijkomstigheid van Instagram is Studio Noos. Al een aantal keer zag ik deze fijne tassen voorbij komen en was ontzettend blij toen de luipaard variant op de mat viel. Als luiertas, voor de boodschappen of als ik zelf even de deur uit ga, ik gebruik mijn Studio Roos tas echt overal voor. De tassen worden handgemaakt en passen om vrijwel iedere kinderwagen. Dé musthave van dit moment.

En er kwam weer een heleboel foodpost voor The Little Lions binnen:

Lilliputiens
De nieuwe kookproducten van Lilliputiens “Little Chef” zijn zoals gewoonlijk weer te leuk. Het nieuwe kookboek “Mijn eerste ontbijt” werd door Max meteen opengeslagen. Max is het afgelopen weekend flink aan het oefenen geweest voor zijn paasontbijt. Wat dacht je van eigengemaakte granola, een bananenbrood of een lekker eitje in de vorm van César? Je vindt het allemaal in het kookboek, maar vooral de bijbehorende bakproducten helemaal gemaakt voor kinderen zijn ontzettend handig. We gaan dit weekend meteen weer aan de slag! Wat gaan jullie maken voor het paasontbijt?

Ella’s Kitchen
Ella’s Kitchen heeft weer een aantal nieuwe smaken buikvullertjes ontwikkeld met o.a. avocado, pastinaak en quinoa. Maar ook de grotere nieuwe “melty sticks” waren in een mum van tijd in de buik van Bram verdwenen. Bram is wederom fan!

De Kleine Keuken
Al eerder tipte ik jullie op de producten van De Kleine Keuken en ook nu weer zijn de nieuwe ontbijtjes en ook de tussendoortjes voor Max een grote hit bij ons thuis. Vooral de dadel- en appelreepjes waren op voordat ik het door had.

Eet Spruit
Vanaf zijn eerste hapjes is Bram een van de gelukkige die de maaltijden van Eet Spruit mag testen! Deze keer mocht hij een stapje verder en de hapjes van 8-12 maanden proeven. Het ging er weer in als zoete koek. Ik vind het concept van Eet Spruit ontzettend handig. Ok, het is niet goedkoop maar je maakt het zelf niet beter. En nu nog beter Eet Spruit is nu ook verkrijgbaar bij Albert Heijn.