Oh jongens we zijn zo aan het aftellen tot volgende week! We gaan namelijk heerlijk twee weken met vakantie. Het wordt onze eerste trip met z’n vieren en Bram zijn eerste vliegreis. We hebben zin in zon, lekker Grieks eten en de hele dag niks anders te hoeven doen dan nadenken of we naar het zwembad of strand gaan. Het gaat daarnaast onze eerste reis via Eliza Was Here worden. Al jaren droom ik weg bij al hun vakanties en nu kunnen we het eindelijk zelf gaan testen. Uiteraard neem ik jullie mee op reis en krijgen jullie nog uitgebreid verslag van alles.

Het was op het gebied van musthaves een giga drukke maand en er zijn zoveel leuke dingen binnen gekomen dat ik ze ga verdelen over meerdere posts. In deze blog in ieder geval genoeg leuke dingen voor vrouwen, kinderen en voor iedereen op het gebied van food. Geniet van alweer de 6e editie van The Little Lions & Me!

Bear & Mees
Schoenenmerk Bear & Mees lanceerde deze lente haar eerste kinderschoenenlijn. De schoenen zijn niet alleen waanzinnig, ze zijn ook nog eens kidsproof gemaakt. Volledig gemaakt van 100% biologisch katoen en gerecyclede petflessen. Daarnaast hoeven je kinderen geen sokken meer aan, de binnenkant is van badstof! Kortom, een ontzettend leuk Nederlands (diervriendelijk) schoenenmerk. Max is in ieder geval helemaal in zijn nopjes met zijn tijger versie.

Zoals jullie allemaal weten werk ik voor Studio Freek en daarmee ook voor de stichting van Freek Vonk, Stichting No Wildlife Crime (NWC). Bear & Mees is samen met NWC een leuke actie gestart genaamd #haaitjevoorkarweitje, om zo een steentje bij te dragen aan het behoud van haaien. Voor iedere 100 euro die wordt opgehaald adopteren Bear & Mees en NWC samen met jullie 1 haai en beschermen we deze tegen stroperij! Inmiddels hebben we ruim 700 euro opgehaald. Gaaf he?

Graag willen we zien hoeveel je ophaalt met jouw klusjes. Je kunt hiervoor een certificaat downloaden  om ons te laten weten hoeveel je hebt opgehaald. Deel jouw inzamelactie met Bear & Mees en NWC en tag ons in jullie uitingen op social media @bearmees @nowildlifecrime en gebruik de hashtag #haaitjevoorkarweitje. Doen jullie mee?

Colvin
Colvin is meer dan een online bloemenwinkel. Ze hebben diverse abonnementen die je kan bestellen zodat je altijd gegarandeerd bent van een prachtig boeket, maar de boeketten zijn ook los te bestellen. Voor moederdag werd ik getrakteerd op mijn eerste Colvin boeket die in een mooi doos en goed ingepakt werd bezorgd. De bloemen hebben ruim 1,5 week gestaan! Voor iedereen die ook nieuwsgierig is heb ik een kortingscode die tot 31 mei 2019 geldig is. Met de code “LIONKITCHEN” krijg je € 10,— korting op ieder willekeurig boeket.

Clinique
Clinique lanceerde begin dit jaar een Fresh Pressed Clinical Anti-Aging Systeem met daarin twee boosters – een booster voor de dag met Fresh Vitamin C (Ascorbic Acid 10%) en een booster voor de nacht met Fresh Vitamin A (retinol). Samen werken ze als een effectief team om alle tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Hoe fijn dat ik dit mocht testen! Ik ben zelf groot verbruiker van Clinique en al een tijdlang nieuwsgierig naar de boosters. De twee weken vlogen voorbij. Ik kon de boosters overigens nog langer gebruiken, ik ben blij met het resultaat en zie echt verschil. Mijn huid oogt frisser en voelt fijn aan. En eigenlijk wordt het echte verschil pas zichtbaar na zeg 1-3 maanden. Goed begin dus!

Zwitsal Zonnecrème
Volgende week vertrekken wij dus naar de zon! Max en ik mochten alvast samen in de stemming komen tijdens de lancering van Zwitsal Zonnecrème. De zonnecrème ruikt helemaal fijn naar de bekende Zwitsal geur, is hypoallegeen,  waterresistent, makkelijk smeerbaar en trekt snel in. En er is ook een 0% parfum voor de gevoelige huid. De jongens zijn klaar voor de zon!

Foodpost
Tony’s Chocolonely
Altijd één van de lekkerste foodpost is die van Tony’s Chocolonely. Deze keer kregen we een reep met kaneelbiscuit & melkchocolade die vanaf nu in het vaste assortiment zit. Yum!

The Meat Lovers
The Meat Lovers zijn als vleesliefhebbers voor jou op zoek gegaan naar de lekkerste stukken vlees. In overleg met de beste slagers kiezen ze het mooiste vlees voor jou uit. Zo krijg je kwaliteit en dat gewoon thuis. Onder andere verkrijgbaar bij Jumbo, maar ook online te bestellen. Wij kregen de vitello tonnato, lamsrack en eendeborst om te testen. Het vlees wordt bevroren bij jouw thuis bezorgd. Je laat het vlees rustig ontdooien en op kamertemperatuur komen en het daarna is het genieten geblazen. Maak bijvoorbeeld lamsrack met mosterd en tijm of eendenborst op Aziatische wijze? Zal ik het recept voor de vitello tonnato binnenkort met jullie delen?

Pindakaas VANMAX
Hoe kan het ook anders dan dat Max voor zijn verjaardag bijna het gehele assortiment van Pindakaas VANMAX kreeg om te testen. Max is meteen fan zoals jullie kunnen zien. En inmiddels zijn de meeste potten leeg dat kunnen jullie wel begrijpen denk ik.

Heinz Tomaten Ketchup Gourmet
Heinz heeft 3 nieuwe smaken gourmetsauzen ketchup gelanceerd: met kruiden, balsamico of geroosterde knoflook in combinatie met zongedroogde tomaten. Welke lijkt jou het lekkerste?