Zoals ik gisteren al schreef hoop ik dat september wat zonniger gaat worden dan augustus. Jeetje, wat een drukke maand was augustus weer. Hierbij een klein overzicht van wat ik afgelopen maand heb meegemaakt en wat (nog) niet The Lion Kitchen heeft gehaald.

Tevens krijgen jullie alvast een sneakpeek van een aantal recepten die deze maand online gaan komen. Ennnn er komen behoorlijk wat leuke dingen aan in september! Ik kan nog niets verklappen dus ik raad jullie aan om The Lion Kitchen behoorlijk goed in de gaten te houden.

(de foto bovenaan de blogpost is gemaakt tijdens mijn tripje naar Gent. Heb je mijn tips over Gent al gelezen?)

Mmm, deze recepten komen allemaal snel online!
IMG_6818IMG_6987IMG_6857IMG_7684
Ik mocht mee op een ontzettend leuke boottrip georganiseerd door MissPublicity en WE PR. Tijdens het culinaire boottripje maakten we kennis met allemaal (nieuwe) merken zoals: New Amsterdam wodka, Amarula, Celestial Seasonings, AriZona Iced Tea en de organic dressings van BioBandits. We gingen naar huis met een mega goodiebag met daarin oa een prachtige gietijzeren pan van Kookpunt. De hapjes waren verzorgd door één van mijn favorieten: Casa Foodstore & Catering.
IMG_7731IMG_6908IMG_7732
Ik heb weer op heerlijke plekken gegeten, waaronder bij Woo Bros een fantastisch restaurant waarvan deze week de review volgt.
IMG_7451IMG_7436IMG_7366IMG_7375
Ik kreeg de QX10 lens van Sony opgestuurd. Een erg fijne gadget voor als je even niet met je camera kan zeulen. De lens past op je Iphone of Android.
IMG_7156IMG_7294
Wow, ik mocht een dagje meelopen met Ramon Beuk in zijn Restaurant voor een Maand. Wat een fantastische en unieke ervaring was dat. Je leest er hier meer over.
IMG_7232
Met gemak overleefde ik mijn eerste detox bij Vitamboost Kinkerstraat onder begeleiding van Stefanie Klaver. Mijn ervaringen van deze detox lees je hier.
IMG_7241IMG_7254
Samen met Kelly van Goodfoodlove en Vanessa van Culinessa kookte ik twee verrukkelijke gerechten. Ook deze recepten krijgen jullie nog!
IMG_7069IMG_7539
De maand augustus sloot ik af met een diner met medefoodies bij LaSirene! Tot volgende maand…
IMG_7733