Mexico, Mexicooooooooooo!Ja jongens ik kan er niet omheen The Lion Kitchen bevindt zich in Mexicaanse sferen.En ach wat geeft het? We beginnen de maandag gewoon met een Mexicaans tintje na het Mexicaanse Suddervlees van afgelopen zaterdag.

Al eerder vertelde ik jullie dat ik standaard wraps in de vriezer heb liggen. Geloof me, die komen altijd van pas. Koud als borrelhap, warme kipfajitas, enchiladas of zoals vandaag quesadillas. Een ander bijkomend voordeel van quesadillas is dat je er lekker veel restjes in kwijt kan. Zo had ik nog wat jalapeños in huis, bosui en een halve avocado. Beetje kaas erbij en jouw quesadilla is geboren. Wat ook heerlijk is zijn quesadillas met gebakken kip of bijvoorbeeld met tonijn en cheddar. Kortom, sla een pak wraps in en vries de helft in en ruim vandaag lekker de ijskast op. De mogelijkheden zijn oneindig! Enjoy your easy mondays!

Quesadillas (4 personen)
– 8 wraps
– 2 bosuitjes
– 150 gr kaas ( ik houd van een beetje pittige)
– handje jalapeños
– avocado

Verwarm de oven, tosti- of grillapparaat voor. Snijd de bosuitjes en de jalapeños fijn. Prak de avococado. Besmeer de 4 wraps met de avocado en beleg daarna met de bosuitjes en de jalapeños. Verdeel de kaas over de quesadillas en dek af met de andere 4 wraps. Leg de wraps in de oven of een grill pan (keer dan wel even halverwege om) of stop ze één voor één in het tosti- of grillapparaat. Grote bak sla erbij en je makkelijke maandag is geregeld.

unnamedunnamed (1)