Febuari is de kortste maand van het jaar en vliegt alleen al om die reden het snelst voorbij. Het was wel een ontzettend leuke maand moet ik zeggen. Ik begon onder meer aan mijn challenge om minimaal 3 keer per week te trainen bij Robby Nelson en ging een week naar Philadelphia en New York. Binnenkort een kleine update hoe het gaat met mijn uitdaging so far en uiteraard volgen alle tips uit Amerika ook.

Maart is inmiddels echt van start gegaan en ik werp met jullie nog snel een laatst blik op de afgelopen maand. Op naar de lente!

Uiteraard werd er weer lekker geluncht, onder andere bij Le Pain Quotidien, Lavinia Goodfood en één van mijn favorieten Vinnies (zie foto bovenaan artikel).

throwback1throwback2

Door Morris Nieuwenhuis van Neuhaus PR werd ik uitgenodigd om te dineren bij 5&33. Het was niet mijn eerste keer bij het restaurant van het art’otel en wederom ontzettend lekker eten. Dank je wel Morris!

throwback26throwback3throwback27throwback28

Vorige maand liet ik jullie al een kleine sneak peek zien van mijn sunday roast bij Nevel. Man oh man, wat heb ik genoten. De uitgebreide review volgt, maar ik wilde jullie deze plaatjes niet onthouden!throwback6throwback5

Ook kreeg ik een rondleiding door het Van Gogh Museum langs ‘De Aardappeleters’ en aten we een goddelijke lunch bereid door Joris Bijdendijk in het Rijks. Alles om de campagne “Power to the Pieper” te promoten. Hebben jullie mijn verslag al gelezen?

throwback7throwback8

En of ik er nou fan van ben of niet samen met manlief vierden we toch een kleine Valentijnsdag vlak voordat ik naar The States vertrok. Gelukkig wel onder het genot van één van mijn lievelings champagnes, de pink champagne van Piper-Heidsieck. Wat heeft mijn vent goed gekookt he? Binnenkort volgt zijn recept met een beetje hulp van Jamie Oliver online!

throwback9throwback10

Toen vertrok ik naar Philadelphia. Wat heeft deze stad mijn ontzettend verrast. Het lijkt wel New York in het klein met de meest fantastische eettentjes en architectuur. Alleen wat was het er koud! Brrrrr…

throwback11throwback12throwback13throwback14throwback16throwback15

De laatste 4 dagen brachten we door in New York. Het was alweer 5 jaar geleden dat ik er voor het laatst was geweest, maar ik voelde mij er binnen 1 seconde weer helemaal thuis. Gelukkig scheen het zonnetje wat meer in New York en kon ik eindelijk mijn nieuwe TOMS zonnebril showen.

throwback17throwback18throwback19throwback21

Vrienden van ons, Anne-Marie en Wieger begonnen eind vorig jaar een bed&breakfast in Amsterdam. Al tijden was ik zo benieuwd naar het resultaat! Thole en ik sloten de maand af door een nachtje te slapen in Ollies Bed & Breakfast en beleefden zo een avondje uit in eigen stad. Hoe de avond ons is bevallen ga ik jullie snel vertellen, maar je kunt wel raden denk ik dat het behoorlijk goed was!

throwback23throwback25

En at ik bij mijn all time favorite Rijsel. Ik vind dat iedereen hier echt een keertje gegeten moet hebben.

throwback24

Naast mijn challenge doe ik erg mijn best om sowieso gezonder te leven. Hier horen natuurlijk de nodige sapjes bij en volg ik naast Robby wat lesjes yoga. En daar hoef ik niet eens mijn huis voor uit! Ik heb namelijk een abonnement op The House of Yoga, waardoor ik voor maar € 7,– per maand onbeperkt online lesjes kan volgen. Aanrader wat mij betreft, net zoals de mat van Lululemon. Op naar een nog gezonder maart…

throwback29throwback30