In plaats van een Throwback elke maand heb ik besloten om jullie een wekelijkse update te geven van wat ik allemaal meemaak. Ik probeerde namelijk een maandoverzicht te maken en de blog werd simpelweg veel te lang dat dit mij de beste oplossing lijkt. Ik krijg namelijk zoveel foodpost en doe teveel leuke dingen dat ik het jammer vind dat ik jullie niet overal in mee kan nemen. Met het weekoverzicht gaat dat vast en zeker wel lukken. We trappen meteen af met een rare week, want we zitten middenin de verbouwing. Hetgeen er toe heeft geleid dat we de afgelopen week hebben geleefd van take away en uiteten. Weinig foto’s daarvan aangezien we vaak laat op bed konden aanvallen en ik simpelweg bekaf was.

Het weekend begint daarentegen wel goed en redelijk gezond dankzij een pakket van Plan Bakery. De proefbox van Plan Bakery bestaat uit o.a. de lekkerste hazelnootpannenkoeken, granola, bananenbrood en crackers! Een aanrader wat mij betreft dus ik zeg bestellen maar…
unnamed (2)unnamed

Ollies B&B heeft er een zusje bij. Naast de wat mij betreft beste B&B in Amsterdam openden het stel, Anne-Marie & Wieger, Annies Foodstore. Met belachelijk lekkere broodjes, goede k0ffie en elke dag een andere maaltijd die je kan afhalen.

unnamed (1)

Maandag is de enige dag dat ik zelf in de keuken aan de bak kan en maak ik een snelle salade Caprese 2.0. Zoals je kan zien is het al donker buiten wanneer we kunnen aanvallen en is dit het enige plekje waar ik enigszins een foto kan maken. Het recept lees je hier.

unnamed (4)

Door Spice PR ben ik uitgenodigd om het eenjarig bestaan van Restaurant Taiko in het Conservatorium Hotel te vieren. Huilend kom ik tot de conclusie dat ik verhinderd ben, maar gelukkig kan ik lieve Vanessa van Culinessa blij maken en gaat zij voor mij op pad. Haar ervaringen lees je binnenkort op The Lion Kitchen!

IMG_8414

Op woensdag staat er een groot krat vol met groenten voor de deur. Het blijft allemaal erg geheim van wie de foodpost afkomstig is. Er staat slechts de volgende boodschap “Take care of your body, it’s the only place you have to live” en de #flvrts bij. Wordt vervolgd….

unnamed (3)

Donderdag is gelukkig weer eens een dag vol met food foto’s. Ik ontbijt bij Lavinia met vriendin Char na een pittige workout bij Robby Nelson. Jen verzorgt een super lunch met een beetje van haar en een beetje van SLA. ’s Avonds eet ik met Aar bij Beyrouth, een Libanees restaurant die ik al spotte in het boek “Where chefs eat”. Wat een aanrader is dit restaurant, het ziet er qua inrichting en van buiten niet uit, maar man het eten is goddelijk!

IMG_8444IMG_8448IMG_8460

Tot volgende week!