Vanuit Maastricht krijgen jullie een throwback van alweer week 48, wat gaat het snel. Volgende week zitten we gewoon in december en komt het einde van het jaar in zicht. Voor nu vooral foto’s, want wij smachten naar een lekker ontbijtje! Een uitgebreide travelblog over mijn uitje naar Maastricht volgt uiteraard nog.

Zondag heb ik een high tea in Den Haag bij Lapsang voor de babyshower van vriendinnetje Aar. Pfff, ik eet zoveel dat ik rollend naar huis ga.

IMG_9769

Maandag weer een ochtendje Work It bij Teds en ik ga daarna aan de slag met zoveel mogelijk nieuwe recepten. Ik maak onder andere de pompoenlasagne uit het nieuwste boek van Jamie Oliver en de hartige banketstaaf.

IMG_9774IMG_9887

Op de een of andere manier heb ik de dinsdag fototechnisch overgeslagen. Woensdag wordt de trap geverfd, hierdoor kunnen we niet naar ons leefgedeelte. Daardoor moeten we “helaas” een pizza happen bij buurtfavoriet Forno. Wat een straf…

IMG_9842

Donderdag heb ik een dag Den Haag ingepland. ’s Ochtends haal ik een koffie en croissantje bij nieuwe buren Coffee & Juices. Daarna ga ik met de gele taxi richting Den Haag en spendeer ik de dag met vriendinnetje Aar. Heerlijk twee preggy’s op pad, het geeft ons een goed excuus om lekker veel te zitten, eten en kletsen. Veel hotspots worden ontdekt die jullie snel gaan vinden op The Lion Kitchen. De tosti’s bij Tosti van Josti vielen in ieder geval in erg goede smaak.

IMG_9883IMG_9863

Vrijdag na werk race ik naar Amsterdam Centraal om richting het zuiden te vertrekken. Eindelijk is het Char en mij gelukt een weekendje weg te regelen. We verblijven naast het station van Maastricht in het Kaboom Hotel. Een ontzettende aanrader om te verblijven wanneer je in Maastricht bent. We shoppen, lopen en eten ons de dagen door. Ik blijf echt dol op Maastricht en ook hiervan volgt een uitgebreide update. Speciaal voor jullie alvast een kleine sneak peek van onze avonturen.

IMG_9896IMG_9940IMG_9987IMG_9974