Zondag begin ik met een knaller van een ontbijt, want daarna gaan we op pad voor de kerst en scoren o.a. een prachtige kerstboom. Daarnaast verdiepen we ons in een nieuwe keuken, kopen een lamp voor boven de keukentafel en kiezen we de vloerbedekking uit voor de babykamer. Kortom, een giga geslaagde dag. In plaats van uitgeput op de bank in slaap te vallen rijden we eind van de dag naar Noord om het weekend af te sluiten bij de nieuwe hotspot Hangar. Een prachtige plek en we worden flink in de watten gelegd. Houd The Lion Kitchen goed in de gaten voor een uitgebreide review.

IMG_0359
IMG_0550IMG_0403

Een productieve maandag begint met een werkontbijt voor Work It bij Wilhelmina. Daarna duik ik ongeveer de hele dag de keuken in voor kerst en oud & nieuw. Ik maak onder andere een kalfsrollade met aardappelgratin. Hebben jullie dit recept al gezien?

IMG_0412IMG_0543-0

Dinsdag duik ik verplicht na werk in bed met een flink bord sushi. De trap is voor de laatste keer in de lak gezet en daarom kunnen we niet naar boven. Dit vind ik absoluut geen straf!

IMG_0470

Op woensdag vier ik het eenjarig bestaan van favo hangout Morgan & Mees en vergeet gewoon foto’s te maken. Daarom maar snel door naar de donderdag, na een lesje Robby Nelson eet ik met Char een super lekkere bagel bij Village Bagels op de Vijzelstraat. Ik werk daarna een dagje thuis en ’s avonds ga ik naar het concert van De Jeugd van Tegenwoordig in Paradiso. Dit was echt zo cool!

IMG_0490

IMG_0551IMG_0516

Vrijdag vertrekken we na werk richting Bussum voor een tweede kerstdiner met vrienden. Ik duik veel te laat in bed!! Op zaterdag eten we thuis een uitgebreide brunch met Puck, die weer even in Nederland is. Het was een vrij drukke week en inmiddels lig ik plat op de bank voor de televisie.

IMG_0535