De eerste week van het jaar begint eigenlijk tevens met de laatste paar dagen van 2015. Inmiddels hebben we denk ik wel genoeg goede voornemens en gelukkig nieuwjaar wensen voorbij zien komen. Hier gaat vandaag de kerstboom de deur uit en is het wachten geblazen tot de paaseitjes in de schappen komen te liggen. Het was een goede week en heerlijk nu al zo’n derde dag vrij. Blikken jullie mee terug?

Maandag begint zoals gewoonlijk met een meeting voor Work It samen met voedingsdeskundige Stefanie Klaver en medeblogger Ianna van Beginspiration, deze keer bij Teds. Eind januari worden de eerste workshops van het jaar alweer gegeven en we zijn druk bezig met de puntjes op de i te zetten.

img_0700

Dinsdag sluit ik het jaar af met mijn werk, The Legal Group, en drinken we mocktails bij Het Conservatorium Hotel. In de avond eet ik heerlijke hazenpeper die de vader van een vriendinnetje heeft gemaakt.

img_0740img_0745

Halverwege de week vind ik in de ijskast een zakje pindasaus uit Suriname. Ik maak nasi met leftover rijst en voor het eerst is dat mij bijna gelukt. Nog even oefenen en het recept kan online. Heerlijk met pittige sambal en de satésaus uit Suriname. Had ik maar veeeeeeel meer meegenomen.

img_0727img_0778

Op oudejaarsdag wacht ik eerst uren op de Karwei voor het leggen van de vloerbedekking in de babykamer. Daarna ga ik op pad voor de laatste boodschappen. We vieren het thuis met veel borrelhappen, oliebollen en om 0:00 uur een prachtig uitzicht vanaf het dakterras op al het vuurwerk.

img_0847img_0830img_0848img_0849

Via de webste www.bestofnine.com bekijk ik mijn 9 beste Instagram foto’s van 2015. Wat een lekker eten he? Verder ontbijt ik met bagels, avocado, roomkaas en zalm. Daarna maak ik een lange wandeling door het Vondelpark, een goed begin van het jaar.

img_0723img_0837

Op zaterdag gaan we weer aan de wandel en halen we samen een gezond sapje bij Vitaminstore op de Kinkerstraat. Voor de rest bestaan de afgelopen dagen vooral uit het kijken van veel serie’s. Inmiddels heb ik Bloodline af, hebben we de laatste aflevering van Orange is the New Black gekeken en zijn we begonnen aan Peaky Blinders. Kortom, we vervelen ons niet.

img_0844