Ik durf deze blog bijna niet te typen. Tijdens het verzamelen van alle foto’s van afgelopen week heb ik zo belachelijk veel gegeten. Veel in de zin van de hoeveelheid, maar ook veel uiteten en veel nieuwe plekken ontmoet. Dat mijn portemonnee leeg is begrijp ik nu. Mijn god het lijken wel twee weken, maar de data bij de foto’s in mijn Iphone spreken de waarheid. Duiken jullie mee in de afgelopen week? En geen vooroordelen graag. Ik gooi het onder het mom van “ik ben nog 4,5 week mobiel” haha, tenminste dat maakt het voor mezelf wat minder erg.

Zondag eerst uitgebreid ontbijten bij Morgan & Mees en toen door voor een brunch bij Gallery 3. Het avondeten houd ik voor mezelf. Oeps…

img_1976-1img_1982

De week begon met het ontdekken van de nieuwste hotspot in de Pijp, Café de Bieb (binnenkort een uitgebreide review). Daarna een thee met Janine van Prêt à Pregnant bij het Conservatorium Hotel. Één van mijn favo plekken om te theeleuten. In de middag ging ik op locatie werken bij Nacional en kwam Fleur gezellig bij mij lunchen.

img_2011img_2020img_2152

Afgelopen week waren manlief en ik precies 11 jaar bij elkaar. Het laatste jaar dat we dit samen vieren voordat de kleine man er is. Als verrassing gingen we eten bij Atelier, wederom een nieuw restaurant en deze keer in de Schinkelhavenbuurt. Een echte aanrader wat mij betreft, lekker eten en leuke bediening.

img_2155img_2036

Jaja, ik kookte ook nog thuis en maakte deze Vietnamese kip met citroengras & chili.

img_2070-1

Donderdag was het feest. Ik begon de dag met een uitgebreid ontbijt bij Mr. Porter in het W Hotel samen met Rachel van Typhoon Hospitality. Een drie-gangen ontbijt en man oh man wat hebben we zitten genieten. Ik ben echt dol op hotelontbijtjes en kan niet wachten om weer ergens een romantisch nachtje te vertoeven. ’s Avonds maakte ik een 2.0 versie op de Mini (Minced) Beef Wellington, ik zal zorgen dat het recept zo snel mogelijk online komt.

img_2151img_2067-1img_2078

Na een dag werken racete ik naar de kapper om geknipt te worden door mijn favo hairdresser Randy van Salon B. Na afloop fietste ik richting de Westerstraat om pasta af te halen bij Al Ninèn, een Italiaanse traiteur. Alles wordt vers gemaakt en volgens traditionele Italiaanse recepten. Ik ging voor de lasagne bolognese, een stuk homemade foccacia en als laatste een toetje met perziken en de lekkerste deegbodem ooit.

img_2149img_2148img_2150img_2105

Zaterdag gaf ik met Work It een workshop op de Huishoudbeurs. Een hele ervaring an sich. Daarna toch nog even loeren op de Negenmaandenbeurs, maar daarna snel naar huis met de beentjes omhoog. Zaterdagavond ging ik namelijk eten bij De School, erg lekker allemaal. Daarna rolde ik voldaan mijn bedje in terwijl de rest de club onveilig in dook. Inmiddels lig ik – zoals jullie kunnen begrijpen – nog uit te buiken in bed.

img_2118img_2147

img_2132