Wat is oktober voorbij gevlogen. Een maand vol met alleen maar lekker eten, veel cateringopdrachten en een kleine trip naar Brussel. Wederom mooie weken met top weer, op een paar regenachtige dagen na dan. Laten we hopen dat de Indian Summer nog even doorzet.

De maand begon met een kerstdiner georganiseerd door Taste of Christmas en Dille & Kamille. Dille & Kamille is echt één van mijn favo winkels op het gebied van koken. Lees hier meer over mijn eerste kerstdiner van het jaar.

IMG_6082.JPG

Nadat mijn Iphone crashte was ik de video die ik maakte bij Coebergh PR kwijt. Gelukkig mocht ik opnieuw komen koken op het prachtige La Cornue fornuis. Ik maakte deze heerlijke Sweet Honey Wings. Het filmpje komt asap online!

IMG_5546.JPG

Op zaterdag vertrok ik naar Den Haag om in samenwerking met Heinz Curry Gewürz Ketchup mijn eigen #TostiDeluxe te maken. Het recept vind je hier! Het was een erg gezellige middag met de andere foodies en heel veel tosti’s.

IMG_5599.JPG

In oktober ging ik ontzettend vaak lunchen: Dapper – De Plantage – Ree7 – Buffet van Odette – Bar Spek – Vinnies Deli. Stuk voor stuk favorieten!!

IMG_5725.JPGIMG_5671.JPGIMG_6182.JPGIMG_6239.JPGIMG_6606.JPGIMG_6546.JPG

En natuurlijk ook heerlijk uiteten bij onder andere Van ’t Spit en Van Rijn.

IMG_5782.JPGIMG_6141.JPG

Niet te vergeten zijn de Foodhallen nu officieel geopend. Ik had het geluk om voor de opening alles te mogen proeven. Wat heb ik toch een heerlijke baan. Lees mijn top 5 hier.

IMG_6046.JPG

MissPublicity en WE PR zijn alom bekend om hun PR dag. Het LifeStyleLab wordt elk jaar georganiseerd en op die dag kan je rondlopen en alles proeven en bekijken. Zo goed geregeld! Nogmaals bedankt jongens voor de super dag.

IMG_5789.JPG

Kelly van GoodFoodlove nodigde mij uit of mee te gaan naar een champagne proeverij met een verrukkelijke lunch bij De Kas. Wow, de champagnes waren heerlijk! En de locatie en het eten van De Kas was echt ongekend.

IMG_6445.JPGIMG_6686.JPGIMG_6687.JPGIMG_6688.JPG

Er waren in oktober genoeg leuke cateringopdrachten voor The Lion For Rent.

IMG_6581.JPGIMG_5970.JPG

Het laatste weekend waren Thole en ik in Brussel. Ik vind dat de meest onderschatte stad van België. Ik ben echt dol op Brussel. Een uitgebreide blog met alle tips en reviews volgt.

IMG_6478.JPGIMG_6493.JPG

Tot november!!