De ene vrouw in verwachting droomt over haar ongeboren kind, ik daarentegen droom regelmatig over vlees. Ik vertelde het gisteren tegen mijn slager en hij barstte in lachen uit. Mijn dromen gaan namelijk over bakken filet americain, steak tartare bij Rijsel of een enorme T-bone steak die ik met niemand hoef te delen. De man is volledige geïnstrueerd wat hij op het gebied van vlees in huis moet halen op het moment dat ons kind geboren is. Daarbij natuurlijk de nodige flessen champagne, rode en witte wijn. Naast het vluchtkoffertje voor mij essentiële dingen die bij voorbaat geregeld en duidelijk moeten zijn. Ik kan namelijk bijvoorbeeld niet wachten op het tijgerbolletje met filet americain van Van Dam.

Daarom voor jullie vandaag een top 5 recepten met biefstuk. Geniet intens van elke hap en nog een beetje meer voor mij. Ik tel de dagen af!

1. Biefstuk & Broccoli

IMG_2513.JPG

2. Biefstukwrap

IMG_0287

3. Mexicaanse biefstuksla

BiefstukBiefstuk2

4. Stuffed omelette

20140615-094450-35090368.jpg

5. Kebabspiesjes

kebab001kebab