Stiekem zit ik even in Google Analytics en ik kan het niet nalaten om te kijken wat de best gelezen artikelen zijn van 2015. Normaal gesproken doe ik dit niet vaak aangezien ik erg zenuwachtig word van cijfers en de drang te moeten presteren. Sterker, ren half jaar geleden heb ik mezelf verboden om dagelijks de cijfers van The Lion Kitchen te bekijken. Ik wilde mij focussen op gewoon lekker schrijven en bezig zijn met kokkerellen. Toch is het achteraf leuk om te zien dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen. Er zit een fikse stijgende lijn in het aantal bezoekers en dat zie ik graag. Nog leuker vind ik om te zien dat The Little Lion Kitchen gewoon in de top 5 blogposts staat. Wow, ik vond het zo spannend deze rubriek te lanceren en was zo benieuwd wat jullie ervan vonden. Blijkbaar valt het in bijzonder goede aarde. Dit geeft mij nog meer power om door te gaan volgend jaar. En geen zorgen ik ben alweer druk bezig met het voorbereiden van de volgende post.

Nu ik zo gelukkig ben met de resultaten van vorig jaar vind ik het toch wel erg leuk om de top 5 recepten van 2015 met jullie wil delen. Geniet ervan!

1. Snelle noedelsoep

IMG_0172

2. Naanpizza’s

a83a5609-c6a5-4876-8ae0-b563219e9098

3. Lamsrack

IMG_2153.JPG

4. Biefstukwrap

IMG_0287

5. Mexicaans suddervlees

unnamed (12)