+Jullie zullen het na de laatste throwback bijna niet geloven, maar ik heb afgelopen week (bijna) elke dag gekookt. Jaja, het was daar ook echt hoog tijd voor. Het leek in het begin van de week bijna faliekant mis te gaan, maar het was slechts een klein uitstapje op de maandag. Verder had ik mijn allerlaatste werkweek en geniet ik inmiddels vanuit mijn bed van mijn verlof. Straks komt de kraamhulp kennis maken en verder ga ik vrij weinig doen behalve afspraakjes met medepreggies, Netflix en de laatste dingen regelen. Nu eerst de throwback van week 9!

De mister was een weekendje weg met zijn hockeyteam en ik maakte op zondag een breakfast for one in bed. ’s Avonds kwam hij thuis en aten we hamburgers en friet om het mega vreetfestijn af te sluiten!

img_2141img_2153-1

Om de week maar eens lekker in te luiden gingen Char en ik naar onze tweede woonkamer Morgan & Mees om daar eens uitgebreid te lunchen. Bij terugkomst vond ik twee repen Tony Chocolonely in de brievenbus. De limited editions puur, amandel & zeezout en melk, popcorn & discodip zijn opgenomen in het vaste assortiment. Ze zijn zo lekker!

img_2174img_2222

Verder roosterde ik op maandag een hele pompoen in de oven voor een pompoensoep. Jullie reageerden massaal op Instagram dus ik zal het recept vanmiddag met jullie delen. Volgen jullie mij al op Instagram?

img_2188

De man had een innoverende week, want na de partnerzwangerschapsles bij yoga op dinsdag gingen we woensdag naar de verloskundige voor weeën info. Bij terugkomst verdiende hij een Amerikaanse gehaktbrood en een stamppot rauwe andijvie de dag daarna meer dan.

img_2246img_2208

Donderdag was mijn laatste werkdag. Ik begon de dag met een croissantje en een sapje om de balans er een beetje in te houden. Vanaf nu 4 maanden verlof! In de avond aten we de restjes gehaktbrood en pompoensoep.

img_2214

Wooohooo mijn eerste dag verlof. Beste vriendinnetje Char was jarig en die kwam met zusje Fleur gezellig bij mij ontbijten. Daarna stonden mama en Hanny voor de deur. Met z’n drietjes gingen we op pad om te lunchen bij Wilhelmina en thee te drinken bij Het Conservatorium Hotel. Daarna gestrekt op de bank een film kijken. Ik flanste een curry met gamba’s in elkaar en die was onverwachts zo mega lekker dat jullie het recept binnenkort krijgen.

img_2230img_2280img_2239

Zaterdag betekende ontbijt op bed en rijd ik in de middag naar Haarlem voor de babyshower van vriendinnetje Woody. Thole doet ondertussen boodschappen en we besluiten om voor borrelhappen te gaan. Languit op de bank kijken we een film en ga ik uiteindelijk gesloopt om 9 uur naar bed. Zien jullie het breekbrood met mozzarella en tomaat en de kippenkluifjes? Druk op de link voor de recepten.

img_2258img_2282img_2281